Mureş: Deputatul Vass Levente a anunţat că UDMR va susţine proiectul de lege privind vaccinarea

Data publicarii: 21-04-2017

Parlamentarul Vass Levente, secretarul Comisiei de sănătate şi familie din Camera Deputaţilor, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că UDMR va susţine proiectul de lege privind vaccinarea, iniţiat de către Ministerul Sănătăţii, şi va depune o serie de amendamente în momentul în care vor începe dezbaterile pe marginea acestuia.

"Mă bucur că Ministerul Sănătăţii a iniţiat un proiect de lege legat de programul naţional de vaccinare. UDMR va susţine acest proiect cu modificările şi cu amendamentele necesare, când se va ajunge în faza în care putem să formulăm propuneri. La întrebarea noastră, în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaţilor, am constatat că toate vaccinurile necesare pentru judeţul Mureş există la nivelul Direcţiei de Sănătate Publică Mureş şi ne-am bucurat pentru acest lucru. Văzând tabelul, constat că în aproape toate judeţele problemele legate de lipsa unor vaccinuri încep să se rezolve. Am speranţa că în timp se rezolvă şi am primit răspuns pozitiv în Comisia de Sănătate", a declarat Vass.

Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică proiectul de lege privind vaccinarea, în care sunt stabilite atribuţiile şi responsabilităţile tuturor actorilor implicaţi în procesul de realizare a activităţilor de vaccinare, instituţii publice şi societate civilă.
Sursa: Agerpres, 21-04-2017, Vizualizari 42
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK