ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti

Ceea ce mă inspiră zi de zi când fiecare pacient trece pragul cabinetului este faptul că pot fi ghidul spre desăvârșirea sa.

 

FII CEEA CE VREI SĂ DEVII!

Constant ne construim aspirații și schițăm un sine mai bun, mai autentic, deoarece dorința noastră de a evolua, de a avansa este una organică și nu ne ocolește pe niciunul dintre noi. Doar că, de multe ori, acțiunile spre acel „sine” nu țin cont și de cine ești acum, de nevoile tale acute și astfel se produce un dezechilibru, se creează o prăpastie între cine ești în realitate și ideal.

 

Serviciile cabinetului sunt variate, pliate pe nevoile tale individuale și includ:

  • Consiliere psihologică

  • Coaching și dezvoltare personală

  • Psihoterapie individuală pentru copii, adolescenți și adulți

  • Consiliere și informare pentru părinți

  • Psihoterapie online.


CÂND TREBUIE SĂ TE ADRESEZI UNUI PSIHOLOG?

Dacă suferi de anxietate, depresie, ai trecut printr-o experiență traumatică sau ai pierdut o persoană dragă, suferi de o anumită dependență de alcool, droguri sau medicamente, de jocuri de noroc, prezinți dificultăți de comunicare și relaționare sau te-ai retras din viața socială, ai tulburări de somn sau de comportament alimentar, poți găsi un sprijin specializat în cadrul cabinetului meu. Sunt aici să te ajut.

 

COPILUL TĂU ARE NEVOIE DE UN PSIHOLOG?

Ai observat ceva schimbat la copilul tău? Este anxios, agitat, s-a izolat în ultima vreme? Are probleme de relaționare cu colegii, se adaptează mai greu? Prezintă dificultăți de învățare sau poate că randamentul școlar a scăzut și „nu mai învață ca înainte”? Sau poate vă pregătiți de întâmpinarea unui nou membru în familie și nu știți cum va reacționa la primirea veștii? Cu blândețe și profesionalism iti stau la dispoziție cu servicii adaptate copiilor, dar și adolescenților care au acum, mai mult ca oricând, nevoie de îndrumare. Deoarece stresul nu mai este de mult o problemmă doar a adulților!

 

Vă aștept cu drag și mulțumesc anticipat pentru încrederea acordată!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!