ROmedic Firme medicale Proteze si echipamente persoane cu dizabilitati

ORTEZA MONT EPITACT pentru corectia monturilor (Hallux Valgus)

ORTEZA  MONT   EPITACT pentru  corectia monturilor (Hallux Valgus)
Autor: Millet Innovation EPITACT FRANTA

INDICATII : Purtarea zilnica a Ortezei corective EPITACT poate corecta si opreste evolutia hallux valgus(montul piciorului)tratand si durerea .
FUNCTIONALITATE : Datorita conceptiei sale brevetate ,ce prezinta tehnologia EPITHELIUM ™FLEX ,orteza corectoare , moale si ultra fina , se adapteaza usor in toti pantofii.Diferita de ortezele rigide,ea actioneaza in timpul mersului asupra tuturor factorilor care agraveaza deformarea.
DURATA DE VIATAaca este intretinuta corect, poate zi purtata zilnic mai multe luni.
CUM SE FORMEAZA HALLUX VALGUS? (SCHEMA 1)
Hallux valgus (MONTUL) este o deformare a piciorului data de deviatia primului metatarsian si a degetului gros, antrenand formarea unei protuberante osoase : montul. Din nefericire aceasta deformare inestetica se agraveaza cu varsta aducand foarte des dureri insuportabile.
CUM FUNCTIONEAZA ORTEZA CORECTIVA EPITACT? (SCHEMA 2)
Tendonul extern brevetat in silicon de EPITHELIUM ™ FLEX permite redresarea degetului gros. Corectia este reglabila exersand o tensiune mai mare sau mai mica asupra tendonului;
Tendonul extern EPITHLIUM ™Flex permite deasemeni sa se opreasca presiunea asupra montului si sa vindece durerea;
Degetul in Epithelium creaza o frana confortabila de contra–apasare cu pantoful si permite sa impinga primul metatarsian;
Mansonul metatarsian de compresiune, extra fin, permite sa se limiteze calcarea si largirea partii din fata a piciorului.
Contraindicatii : Orteza nu trebuie sa fie utilizata in cazul in care degetul gros nu mai este mobil in partea laterala.
Rezistenta produsului: Produsul poate fi utilizat cateva luni;
Spalare : la masina la 40° in saculetul de spalare prevazut in pachet si comercializat odata cu orteza
1 unitate /cutie
CUM ALEG MASURA ?
In imaginea alaturata: va masurati circumferinta piciorului cu un centimetru sub montul piciorului si vedeti unde va incadrati ca masura , S/M/L
Indicatia este ca daca sunteti intre 2 masuri sa o luati pe cea mai mica