Nicole Kidman şi Dustin Hoffman vor coprezida Gala amfAR de anul acesta

Data publicarii: 04-05-2017

Nicole Kidman şi Dustin Hoffman vor coprezida la 25 mai cea de-a 24-a Gală amfAR (amfAR, American Foundation for Aids Research), organizată în fiecare an în Franţa cu ocazia Festivalului de Film de la Cannes, au declarat miercuri organizatorii, citaţi de AFP.

Aflată printre cele mai importante evenimente sociale internaţionale, gala "Cinema împotriva SIDA" va reuni circa 1.000 de persoane, printre care multe celebrităţi, la Hôtel du Cap-Eden-Roc, palatul din Cap d'Antibes.

În beneficiul cercetării împotriva SIDA şi a asistenţei oferite pacienţilor din întreaga lume, gala amfAR a colectat anul trecut circa 22 de milioane de euro, în cele trei ore ale evenimentului, care cuprinde o cină şi o licitaţie.

Regizorii David Lynch şi Pedro Almodovar, care vor prezida juriul celei de-a 70-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes (17-28 mai), actriţele Jessica Chastain, Vanessa Redgrave, Diane Kruger, Milla Jovovich şi Eva Longoria, au răspuns la invitaţia acestei fundaţii americane împotriva SIDA, creată de Liz Taylor.

Anul trecut, mesele de zece locuri au costat 120.000 de euro, iar un loc individual 5.000 de euro. Cu Leonardo DiCaprio drept conducător al licitaţiei, o sculptură a lui Damien Hirst a fost vândută pentru suma de 3,1 milioane de euro, în timp ce o zi în compania lui Kevin Spacey a fost adjudecată pentru 500.000 de euro.

Din 1993, gala amfAR, organizată în paralel cu Festivalul de Film de la Cannes, a strâns aproape 174 milioane de euro (190 milioane de dolari).
Sursa: Agerpres, 04-05-2017, Vizualizari 49
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK