ROmedic Firme medicale Produse pentru cuplu, viata sexuala

Compania Nutramax doreste sa impartaseasca si celorlalti ceea ce noi am descoperit ca este bun din natura, in concordanta cu sloganul : "Nutrition inspired by Nature ". Singurul mod de a realiza lucruri minunate si durabile este sa iubesti ceea ce faci. Suntem pasionati de un stil de viata sanatos reflectat in hrana pe care o consumam zilnic, dar si in modul in care ne raportam la viata, in relatia cu ceilalti, cu mediul inconjurator, si mai ales cu noi insine!

 

Dorim sa introducem inovatia in viata semenilor nostri cu produse noi, biologice compatibile cu sanatatea noastra si accesibile ca pret, fiind o alternativa simpla si naturala la produsele predozate deja consacrate (capsule, tablete, tincturi, etc.) existente acum pe piata in Romania. De aceea ne-am propus sa promovam produse noi, pulberi naturale din  plante cu diverse utilizari. Dorim sa largim permanent gama de produse naturale oferite spre consum clientilor nostri, astfel incat sa putem raspunde nevoilor si solicitarilor diverse venind din partea lor.

 

Nutramax are o politica de vanzari total diferita de a tuturor celorlalte firme concurente din domeniu. Politica noastra este de a practica preturi corecte pentru produse mass-market, despre care noi nu afirmam ca sunt preturi de binefacere, dar in acelasi timp noi nu inmultim de 5 sau de 10  ori preturile de import, sau cele de la iesirea de pe liniile de productie, inclusiv cele regasite pe rafturile magazinelor de profil din tara!

 

Produsele Nutramax au un raport real si corect Calitate-Pret !

Din pacate politica noastra diferita de vanzari nu aduce suficiente venituri pentru sustinerea unei publicitati agresive, pentru umplerea strazilor cu afise comerciale sau a ecranelor de televizor cu reclame televizate care costa mii de euro, asa cum se practica in prezent. De asemenea, noi nu platim armate de distribuitori pentru a vinde produsele noastre. Preferam sa fim cunoscuti treptat datorita calitatii produselor noastre.

 

Compania Nutramax detine in prezent un magazin fizic cu produse naturiste de profil, un magazin on-line, doua site-uri de prezentare, o mica fabrica avizata pentru productia de suplimente alimentare si dietetice in suprafata totala de 550m2 avand toate dotarile si instalatiile aferente. O sera pentru culturi bio de interior cu anexele specifice in suprafata totala de 275m2, desfasurata (fiind cultura supra-etajata) peste 1500 m2  / cultura.

 

Produsele companiei au fostsi gandite ca fiind produse mass-market, adica produse accesibile oricarui buzunar avand in vedere faptul ca ati fost obisnuiti, pana in prezent cu produse scumpe si de multe ori insuficente calitativ sau cantitativ. Produsele oferite au un raport corect : Calitate-Pret ! 

 

Acest lucru ne ajuta sa fim apreciati de catre cei care consuma aceste produse naturale. Comercializarea pulberilor organice a inceput dupa ce noi am incercat un stil de viata sanatos, bazat pe consumul unui numar mare de produse naturale. Dupa care am inteles ca exista o cerere mare pentru astfel de produse, precum si cat de important este faptul sa fim informati corect, sa avem acces la o alimentatie sanatoasa, naturala, fara pesticide sau alte substante chimice la preturi competitive, fata de oferta existenta pe piata acum in Romania.

 

In perioada 2008 - 2013 am colaborat cu firme atat din tara cat si din strainatate, pentru intermedierea sau distribuirea in vrac a multor materii prime din: ierburi, plante, fructe,seminte,etc.Intr-un timp relativ scurt am stabilit relatii comerciale importante, atat in plan national cat si international.In prezent colaboram cu multe persoane fizice independente sau PFA, diverse magazine naturiste, farmacii, sali de fitness, restaurante, precum si cu diversi producatori autohtoni de suplimente alimentare, furnizandu-le acestora, produse finite sau materii prime organice ambalate individual sau in vrac.

 

In primavara anului 2013, noi am deschis magazinul on-line : www.nutramax.ro, care vine in intampinarea tuturor celor care doresc produse naturale de calitate premabalate sau vrac. Credem cu tarie ca on-line va fi din ce in ce mai usor de facut business de acum inaine, iar pentru asta pretuim in special orientarea catre client, eficacitatea si integritatea. De asemenea, credem cu tarie ca daca esti corect vei fi tratat cu tot respectul cuvenit. Primul nostru deziderat este sa acordam tot sprijinul necesar clientilor nostri, astfel incat acestora sa le fie onorate comenzile rapid si corect in maxim 24-48 ore !

 

Furnizorii nostri ne-au oferit exclusivitate absoluta la distributia produselor in Romania. Toate produsele noastre sunt importate avand toate avizele si certificatele necesare, conform legislatiei sanitare internationale ca: certificat fitosanitar, certificat de sanatate, certificat de origine, analize de laborator, certificat de fumigatie, certificat organic, etc.

 

In prezent avem in oferta peste 100 de pulberi certificate organic, adaugand permanent produse noi, ca urmare a dezvoltarii si stabilirii de noi contacte de afaceri. Corectitudinea si sinceritatea sunt atuurile noastre cele mai puternice, fara ele nu am fi reusit intr-un timp relativ scurt, sa avem relatii comerciale durabile, cu toti partenerii nostri externi. Partenerii nostri externi provin din tari ca: USA, Brazilia, India, China, Europa, etc. Aceste companii sunt producatoare si exportatoare de pulberi organice la nivel mondial.

 

Multumim pe aceasta cale partenerilor nostri pentru increderea pe care ne-au acordat-o, precum si viitorilor nostri parteneri, numarul acestora fiind in permanenta crestere. Noi va putem oferi diverse pulberi organice in vrac, la un pret mult mai competitiv, decat in varianta ambalata individual la 125 gr.

 

Daca sunteti interesati de pulberile organice in vrac pentru: 1kg, 5kg, 10kg, 25kg, atunci va rugam sa ne contactati, pentru a va furniza  o cotatie de pret corecta, fara concurenta la ora actuala pe piata produselor naturiste din  Romania ! Oferta in vrac este valabila numai pentru persoane juridice. Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie.

Recomandări produse:

Gymnema Sylvestre (Gurmar) / Pulbere Organica / 125gr Gymnema Sylvestre (Gurmar) / Pulbere Organica / 125gr
Producător: Import India by Nutramax

Pulberea de Gymnema este un extract liofilizat certificat organic obtinut din frunzele plantei cu acelasi nume. Pulberea Organica din frunzele de Gymnema este un...

Preț: 19.75 lei
Indian Kino / Vijaysar / Pulbere Organica / 125gr Indian Kino / Vijaysar / Pulbere Organica / 125gr
Producător: Import India by Nutramax

Indian Kino - Plubere Organica din scoarta (Vijaysar - Pterocarpus Marsupium) Indian Kino este un copac mediu din categoria foioase, originar din Nepal, India...

Preț: 17.75 lei
Karela / Castravete amar / Pulbere Organica / 125gr Karela / Castravete amar / Pulbere Organica / 125gr
Producător: Import India by Nutramax

Karela / Castravete Amar – Pulbere Organica (Momordica Charantia) Pulberea de Karela este un extract liofilizat, obtinut din fructul plantei cu acelasi nume. Momordica...

Preț: 18.75 lei