ROmedic Firme medicale Produse ingrijire corporala si infrumusetare

Apa vie

Apa vie vindecă şi prelungeşte viaţa

Ce legatura este intre apa vie si Henri Coanda? Cine nu-l cunoaste pe Dr. Henri Coanda (1886-1972), savantul roman laureat al premiului Nobel care este cunoscut în toată lumea in special pentru cercetările sale referitoare la motorul cu reactie şi la efectul Coandă în dinamica fluidelor.

Ceea ce probabil nu stiu multi este ca Henri Coanda a studiat timp de 60 de ani structura şi calitatea apei potabile, încercând să descopere secretul "tinereţii fără bătrâneţe".

Pentru a testa si cerceta calitatile apei potabile, el a calatorit in diferite locuri, unele dintre cele mai izolate din lume (printre care ţinutul Hunza ), unde oamenii trăiesc fără să se imbolnaveasca de cancer, nu au carii dentare, pot avea copii la varste foarte inainteta si traiesc peste 100 de ani.

Dintre locurile vizitate, savantul roman s-a oprit la cinci regiuni renumite pentru longevitatea locuitorilor lor şi pentru sănătatea lor excelentă. Astfel el a vizitat Ţara Hunzilor din nordul Pakistanului, Vilkambamba din Ecuador, o vale muntoasă din Georgia, una în Mongolia şi alta în Peru.

Ceea ce au in comun acesti oameni este apa pe care o beau, care este apa de ghetar. Apa din Tara Hunzilor provine dintr-un gheţar albastru vechi de mi de ani. Dr. Coandă era convins că apa are un rol esenţial în sănătatea omului contribuind la întârzierea procesului de imbătrânire.

Deoarece varsta nu i-a mai putut permite sa duca la bun sfarsit cercetarile incepute, Henri Coanda a înmânat toate rezultatele studiilor sale cercetătorului american Patric Flanagan pentru ca acesta să continue studiul şi să descopere secretul apei din ţinutul Hunza.

Căutând să afle de ce apa Hunza nu-şi modifică proprietăţile de-a lungul timpului el a descoperit că această apă conţine un mineral foarte mic, prezent sub forma unor biluţe, având diametru de 5 nanometri, de 2000 ori mai mici decât o globulă roşie, care au un potenţial electric foarte ridicat.

Aceste mici particule minerale din apa Hunza au o încărcătură negativă cea ce determină structuri cristaline. După 30 de ani de cercetări intense Dr. Patrick Flanagan a reuşit să sintetizeze acel mineral prezent în apa Hunza. Astfel a fost descoperit secretul apei Hunza

Produsele realizate ca urmare a acestor cercetari fac ca apa obisnuita sa aiba proprietato similare apei Hunza, o fac sa fie o apa vie. Patrick Flanagan a creat aşa numita tehnologie de obţinere a acestor mici particole numite microclusteri (tehnologia microclusterilor).

Microclusterii Flanagan sunt cei mai puternici antioxidanţi dintre cei cunoscuţi până în prezent. Ei neutralizează radicalii liberi, ameliorează caracteristicile mediului biologic care înconjoară celulele: pH-ul, tensiunea superficială şi conductibilitatea specifică.

Patric Flanagan a fost propus de Academia suedeză pentru a primi premiul Nobel pentru descoperirile sale în biochimie şi nutriţie. Descoperirea faptului că apa Hunza este incărcată cu electroni a condus la crearea uni nou produs numit microhidrina.

Pudra de microclusteri amestecată cu nutrienţi determină o creştere semnificativă a absorbţiei lor. În general absorbţia într-un sistem digestiv normal reprezintă o treime din cantitatea de hrană ingerată (acelaşi lucru se întâmplă şi cu produsele pentru tratamente). Astfel dacă se înghite 1 g vitamină C, numai 300 mg vor fi absorbite de organism, restul de 700 mg sunt eliminate de organism prin tractul digestiv.

Amestecând pudra cu microclusteri cu vitamina C, absorbţia este de 100%.

Produsele care fac apa potabila sa fie o apa vie sunt :

Microhidrina (Microhydrin) - un anioxidant de mii de ori mai puternic decât vitamina C, E sau betacaroten
Citeste prezentare si comanda la
http://www.romedic.ro/nutrilife/produs/28153.html

HydraCel (Crystal Energy)/a - soluţie care adăugată în apa distilată reproduce toate calităţile apei din ţinutul Hunza putand intarii sănătatea şi prelungi viaţa peste 100 de ani.
Citeste prezentare si comanda la
http://www.romedic.ro/nutrilife/produs/28156.html

Coral-Mine (Calciu coralier) - produs extras din coralul Alka-Mine din Japonia, satureaza apa cu calciu activ, ionizat cu pH ridicat (asigura alcalinizarea organismului).
Citeste prezentare si comanda la
http://www.romedic.ro/nutrilife/produs/28157.html

Aceste produse le puteti gasi pe site-ul firmei Nutrilife Global de pe Romedic.ro (sau dati click direct pe linkul de sub fiecare produs)