ROmedic Firme medicale Produse ingrijire corporala si infrumusetare

Bautura ZIJA

Autor: Florin Balint
Se cauta distribuitori in intreaga tara.

"Ce obtii atunci când combini CEA MAI NUTRITIVA PLANTA
din lume cu METODA CEA MAI CONVENABILA SI EFICIENTA
DE LIVRARE?"


Hraneste lumea intreaga

Majoritatea oamenilor nu au auzit niciodata despre arborele Moringa, dar zeci de organizatii umanitare promoveaza folosirea arborelui Moringa in zonele afectate de saracie pentru combaterea malnutritiei si a efectelor sale negative asupra organismului. Organizatii precum Church World Service, Educational Concerns for Hunger Organization, National Science Foundation si altele, reintroduc diferitele beneficii asupra sanatatii ale acestui arbore Moringa, care creste foarte rapid si este rezistent la seceta, pentru a veni in ajutorul oamenilor care sufera de malnutritie in diferite regiuni subdezvoltate.

Acolo unde tratamentele conventionale pentru malnutritie in mod normal necesita luni de zile, expertii in domeniul sanatatii au descoperit ca oamenii care consuma Moringa prezinta imbunatatiri in ceea ce priveste starea sanatatii in decurs de câteva zile. Unul dintre cele mai uimitoare efecte pentru care Moringa este folosit il reprezinta prevenirea orbirii infantile, o boala care poate apare din cauza deficientelor de vitamina A si retinol. Moringa contine suficiente cantitati din aceste substante nutritive pentru a vindeca aceasta boala.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul www.antioxidant-natural.ro. Urmariti in special filmul facut de Discovery despre aceasta planta.


Face valuri in America

Vestea despre Moringa s-a raspândit. Biochimistii, cercetatorii in domeniul stiintelor naturale si cei care activeaza in domeniul sanatatii lucreaza pentru a dovedi sustinerile din vechime privind eficienta arborelui Moringa in tratarea a peste 300 de boli. Studiile lor au avut ca rezultat documentarea gamei uimitoare de vitamine naturale, minerale si alti nutrienti continuti de Moringa.

Multi oameni care folosesc Moringa au raportat imbunatatiri rapide ale pielii, digestiei, claritatii mentale si a starii de bine in general, plus o reducere a simptomelor asociate cu oboseala, bolile artritice si imbatrânirea.


Nasterea bauturii Zija™

Când am aflat ca biochimistii considera ca Moringa este cea mai bogata planta in substante nutritive descoperita vreodata, am analizat mai cu atentie calitatile ei uimitoare si am creat bautura Zija, un supliment alimentar uimitor de nutritiv realizat pentru a avea o biodisponibilitate maxima in asimilarea sa de catre organism.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul www.antioxidant-natural.ro. Urmariti in special filmul facut de Discovery despre aceasta planta.

In plus fata de bogatia de vitamine si minerale, arborele Moringa ofera o combinatie bogata si rara de zeatin, quercetin, beta-sitosterol, caffeoylquinic acid, si kaempferol. Acest compus l-am numit Z-Atin™, si se gaseste numai in Zija.

Nu numai ca Zija contine cele mai benefice parti ale uimitoarei plante Moringa, dar ea este de asemenea disponibila in cea mai convenabila forma – o doza mica, portabila. Nu in sticle mari, voluminoase, grele, nu sub forma de pulberi ce trebuie amestecate si care te murdaresc, nu ca si tablete gigantice, urât mirositoare, ce trebuie inghitite – doar o doza simpla, convenabila, ce contine o singura portie pe care o poti lua cu usurinta pretutindeni.

Iar aceste doze convenabile sunt ideale pentru a fi oferite ca mostre si pentru gustat. Si design-ul atragator al dozei stârneste un mare interes. Imaginati-va cum este sa-ti construiesti afacerea doar prin simpla satisfacere a curiozitatii oamenilor.


Ce contine Zija™?

Zija contine pulbere din frunze, piure de frunze, turta de seminte, pulbere de fruct si suc de fructe recoltate din arbori Moringa oleifera cultivati organic.

Zija este realizata numai cu ingrediente naturale si general recunoscute ca fiind sigure, este hipoalergenica, celiac tolerated, gmo free, fara gluten, fara conservanti sau stabilizatori de vreun fel, cu un nivel scazut de zaharuri ce se gasesc in mod natural, fara grasime, fara grasimi trans, fara grasimi hidrogenate, fara coloranti artificiali, fara produse de origine animala, fara soia, fara porumb si fara cereale.

Zija este pur si simplu un produs de calitate care este bun pentru dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii da click aici. Urmariti in special filmul facut de Discovery despre aceasta planta.


Hraniti-va organismul cu substantele nutritive eficiente care se gasesc in Moringa - Beti Zija!

Continut:

• Ce-ti lipseste
• Uimitorul compus Z-Atin
• Cea mai buna combinatie a naturii
• Zija – Cu ce te poate ajuta?
• Beneficii ale bauturii Zija

Ce-ti lipseste:

Stiati ca organismul dvs. nu absoarbe orice substanta nutritiva pe care o consumati? Astfel ca, desi s-ar putea sa manânci cum trebuie, este aproape imposibil sa obtii toate substantele nutritive necesare, mereu.

Folositi Z-Atin™, puterea care se afla in spatele suplimentului inteligent Zija™. Capacitatea dvs. de absorbtie a substantelor nutritive pur si simplu creste. Z-Atin face ca bogatia de substante nutritive din Zija sa lucreze pentru dvs.

Z-Atin. Uimitor de puternic. Complet natural, fara stimulente. Se gaseste doar in Zija.


Uimitorul compus Z-Atin

Z-Atin imbunatateste eficienta substantelor nutritive din organism introduse in cantitati echilibrate—inclusiv comoara de substante nutritive pe care deja o introduci atunci când bei Zija. Z-Atin pur si simplu va pune in miscare procesul nutritional.

Creat de unul dintre cei mai cunoscuti experti in realizarea de compozitii nutritionale, Z-Atin constituie combinatia perfecta, echilibrata, naturala de zeatina, quercetina, beta-sitosterol, caffeoylquinic acid si kaempferol, care se gaseste in mod natural in Moringa oleifera.


ZEATINA: Ampliifica eficienta compusilor antioxidanti si ai celor anti-imbatrânire.

QUERCETINA: Un flavonoid vital cu proprietati antioxidante. Este unul dintre cei mai buni agentii anti-inflamatori, care apare in mod natural.

BETA-SITOSTEROL: Blocheaza absorbtia colesterolului “rau” din mâncare, normalizeaza nivelul de zahar din sânge, intareste sistemul imunitar, si actioneaza ca si agent anti-inflamator suprem.

CAFFEOYLQUINIC ACID: Prezinta o activitate anti-inflamatorie semnificativa.

KAEMPFEROL: Exista dovezi ca amplifica cresterea sanatoasa a celulelor si functionarea lor.


Cea mai buna combinatie a naturii

Fiecare dintre componentele Z-Atinei are propriile sale beneficii. Noi am folosit doar cantitatea potrivita din fiecare ingredient natural pentru a maximiza efectul Z-Atinei. Combinate, ele functioneaza sinergetic pentru a va activa metabolismul in vederea unei absorbtii reale a substantelor nutritive.

Beti Zija. Este singura cale de a obtine combinatia nutritionala de care are nevoie organismul dvs.

Pentru mai multe informatii da click aici. Urmariti in special filmul facut de Discovery despre aceasta planta.


Zija furnizeaza aminoacizii esentiali de care are nevoie organismul dvs. in fiecare zi!

Aminoacizii – Nu putem trai fara ei

Moringa continuta de Zija este plina de aminoacizi care au un nivel inalt de absorbtie, fiind absolut vitalii pentru o buna sanatate. Organismul omenesc este capabil sa produca numai 12 din cei 20 de aminoacizi diferiti necesari pentru a construi proteinele folosite cu scopul de a dezvolta, repara si mentine celulele. Ceilalti opt aminoacizi esentiali trebuie sa provina din dieta.

Acest lucru nu este atât de simplu pe cât pare a fi deoarece in mod frecvent din mâncarea noastra nu obtinem intreaga gama de aminoacizi de care are nevoie un organism pentru a fi sanatos. Asa cum afirma un farmacist, "Vad o multime de persoane supraponderale, dar cu totii sufera de malnutritie."

Un lucru este sigur: Pentru a fi sanatos organismul are nevoie de aceste minuscule biomolecule numite aminoacizi. Asa mici cum sunt, ele au un rol important pentru o nutritie sanatoasa.


Aminoacizii esentiali care se gasesc in Zija

Iata o lista cu gama completa de aminoacizi care se gasesc in mod natural in Zija si o scurta explicatie a motivului pentru care organismul nostru are nevoie de ei:


ISOLEUCINE construieste proteinele si enzimele si furnizeaza ingrediente folosite pentru a crea alte componente biochimice esentiale pentru organism, unele dintre care stimuleaza producerea energiei si creierului pentru a va mentine starea alerta.

LEUCINE actioneaza impreuna cu isoleucine pentru a construi proteine si enzime, care amplifica nivelul energetic si starea de alerta a organismului.

LYSINE face ca organismul dvs. sa absoarba cantitatea corecta de calciu. Ea contribuie de asemenea la formarea colagenului folosit la cartilajele sistemului osos si in tesuturile conjunctive. Lysine de asemenea are un rol in producerea de anticorpi, hormoni si enzime. Studii recente au aratat ca lysine imbunatateste echilibrul substantelor nutritive care reduc dezvoltarea virala.

METHIONINE in principal furnizeaza sulf organismului. Se cunoaste rolul pe care il are in prevenirea problemelor parului, pielii si unghiilor, in timp ce reduce nivelul de colesterol stimulând ficatul pentru a produce mai multa lecitina. Methionine reduce grasimea din ficat si protejeaza rinichii, ceea ce reduce iritatiile basicii udului.

PHENYLALAINE produce substanta necesara pentru transmiterea semnalelor intre celulele nervoase si creier. Va poate ajuta ca sa va mentineti in stare de alerta, reduce durerile provocate de foame, si in plus imbunatateste memoria si dispozitia.

THREONINE este o parte importanta a proteinelor din colagen, elastina si enamel. Nu numai ca ajuta metabolismul, ci contribuie la prevenirea acumularii de grasime in ficat in timp ce stimuleaza tractul digestiv si intestinal.

TRYPTOPHAN sustine sistemul imunitar, alina insomnia, reduce anxietatea, depresia si simptomele specifice migrenei. Ea are de asemenea efecte benefice in reducerea riscului de convulsii arteriale si cardiace deoarece impreuna cu lysine actioneaza pentru reducerea nivelului de colesterol.

VALINE este importanta in promovarea unei acuitati mentale sporite, a coordonarii muschilor si a unei stari de calm.


Alti aminoacizi prezenti in Zija

Acesti aminoacizi neesentiali, care pot fi produsi de organismul dvs. cu ajutorul unei diete adecvate, se gasesc de asemenea in Zija:


ALANINE este importanta pentru dezvoltarea energiei in tesutul muscular, creier si sistemul nervos central. Ea intareste sistemul imunitar producând anticorpi. Alanine ajuta de asemenea la metabolismul sanatos al zaharurilor si acizilor organici.

ARGININE s-a dovedit prin studii ca determina eliberarea hormonilor de crestere considerati vitali pentru o optima dezvoltare musculara si reparare a tesuturilor. Ea de asemenea imbunatateste reactia imuna fata de bacterii, virusi si celule tumorale in timp ce accelereaza vindecarea ranilor.

ASPARTIC ACID ajuta organismul sa elimine amoniacul produs de deseurile celulare. Când amoniacul patrunde in sistemul circulator el poate actiona ca o substanta foarte toxica care poate deteriora sistemul nervos central. Studii recente au aratat de asemenea ca aspartic acid poate reduce oboseala si creste rezistenta fizica.


CYSTINE functioneaza ca antioxidant si are o contributie importanta in ceea ce priveste protectia impotriva radiatiilor si poluarii. Ea poate ajuta la incetinirea procesului imbatrânirii, in dezactivarea radicalilor liberi si neutralizarea toxinelor. Ea contribuie de asemenea la sinteza proteinelor si previne schimbarile celulare. Este necesara pentru formarea de noi celule ale pielii, ceea ce ajuta la recuperarea de pe urma arsurilor sau a operatiilor chirurgicale.

GLUTAMIC ACID este o hrana pentru creier. El imbunatateste capacitatea mentala, contribuie la accelerarea vindecarii ulcerelor, reduce oboseala si diminueaza pofta de a consuma zahar.

GLYCINE are un rol in eliberarea oxigenului necesar procesului de producere a celulelor. Este de asemenea important pentru producerea hormonilor responsabili pentru un sistem imunitar puternic.

HISTIDINE este folosita in tratarea artritelor reumatoide, alergiilor, ulcerelor si anemiei. O lipsa de histidine poate duce la o slabire a auzului.

SERINE este importanta pentru stocarea glucozei in ficat si muschi. Anticorpii ei ajuta la intarirea sistemului imunitar. In plus, ea sintetizeaza membrana formata din acizi grasi care inconjoara fibrele nervoase.

PROLINE este extrem de important pentru buna functionare a incheieturilor si tendoanelor. Ea ajuta de asemenea la mentinerea si intarirea muschilor inimii.

TYROSINE transmite impulsuri nervoase la creier. Ea ajuta la vindecarea depresiei, imbunatateste memoria, dezvolta acuitatea mentala; in plus promoveaza functionarea corecta a tiroidei, glandelor suprarenale si a glandei pituitare.

Pentru a afla mai multe despre aminoacizi si alte informatii nutritionale importante cautati pe internet sau consultati medicul dumneavoastra. Informatiile nutritionale privind Zija au doar un scop educational si nu trebuie considerate ca sfat medical.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul www.antioxidant-natural.ro. Urmariti in special filmul facut de Discovery despre aceasta planta.

Cei care doresc sa comande sau vor sa participe la prezentari privind insusirile neobisnuite ale plantei Moringa si, implicit, ale bauturii ZIJA, o pot face folosind datele din sectiunea Contact.

Se cauta distribuitori in intreaga tara.