Silimarina 150mg x 50cpr PROMO 1+1 Gratis !!!

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-50%
valabilitate
expirata
11.10 lei
Pret vechi: 22.20 lei | Economisesti: 11.1 lei
N/A disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Silimarina: detoxifica si protejeaza ficatul

Reduceri medicale: Silimarina 150mg x 50cpr PROMO 1+1 Gratis !!!

Prezentare detaliata:

Silimarina - Indicații:
Extractul uscat din semințele de Armurariu (Silybum marianum) are ca principiu activ silimarina, care este un complex de flavonoide format în principal de silibină, silidianină și silicristină.
Silimarina stimulează refacerea celulei hepatice lezate și aparitia de noi celule, prin favorizarea sintezei de proteine. Protejează integritatea membranei celulare la nivelul structurilor hepatice, impiedicând pătrunderea în celule a unor substanțe hepatotoxice (alcool etilic, substanțe chimice toxice, medicamente cu risc toxic hepatic, toxine). Reduce riscul apariției calculilor biliari și favorizează digestia, prin fluidificarea și eliminarea bilei.
Silimarina este un produs natural foarte bine tolerat de organism. Protejează ficatul împotriva agentilor nocivi: medicamente, alcool, tutun, poluare. Este indicat persoanelor cu sensibilitate la substanțe chimice.
Mod de administrare:
Se administrează oral, câte 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, timp de 3-6 săptămani. Cura se poate repeta după o pauză de 1-2 săptămâni.

Naturisti.ro

Autorul acestei oferte:

Naturisti.ro

Localitate: Cluj-Napoca

Judet: Cluj

Adresa: Str. Gheorghe Lazar nr. 22

Telefon: 0371353488

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK