Holter ECG / 24 ore

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-32%
valabilitate
expirata
170.00 lei
Pret vechi: 250.00 lei | Economisesti: 80 lei
29 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Holterul ECG nu este nimic altceva decât un mic dispozitiv care permite monitorizarea activităţii inimii timp de 24 de ore, atât ziua, cât şi noaptea.

Prezentare detaliata:

Holterul ECG nu este nimic altceva decât un mic dispozitiv care permite monitorizarea activităţii inimii timp de 24 de ore, atât ziua, cât şi noaptea. Deseori, la electrocardiograma de repaus, atunci când o efectuaţi în cabinetul medicului cardiolog, nu se pot observa toate dereglările de activitate ale inimii. Iată de ce medicul, pentru a indica, într-adevăr, un tratament corect, apelează şi la Holterul ECG. Acesta permite înregistrarea activităţii electrice a inimii pentru un timp mai îndelungat decât ECG-ul simplu.
Holterul de ritm este recomandat în următoarele situaţii:
- dacă aţi avut ameţeli sau aţi leşinat (în acest caz, holterul ECG poate evidenţia cu exactitate dacă aceste stări au fost provocate de o tulburare de ritm cardiac);
- dacă aţi simţit palpitaţii ale inimii (inima vă bate prea tare, prea repede sau aţi simţit bătăi ale inimii neregulate);
- dacă aţi fost deja diagnosticat şi tratat pentru tulburări de ritm cardiac şi doriţi să aflaţi cât de efficient a fost tratamentul pe care l-aţi urmat.
Holterul ECG funcţionează foarte simplu. Vă prezentaţi la medicul cardiolog, acesta vă înfăşoară în jurul taliei o centură cu un dispozitiv mic şi silenţios, de la care pornesc 7 electrozi, pe care medicul vi le montează pe corp. Acestea au rolul de a monitoriza toate schimbările inimii ce au loc în timpul activităţilor cotidiene. Veţi purta aparatul timp de 24 ore si faceţi activitatile pe care le faceti de obicei.
Este important să păstraţi monitorul uscat. Nu faceţi duş sau baie până când monitorul nu este scos. Nu deconectaţi electrozii. Acest lucru va întrerupe înregistrarea.
Ulterior, reveniţi la clinică, iar medicul va scoate dispozitivul şi vă va pune la dispoziţie, în doar câteva minute, rezultatele investigaţiei.
Acest tip de analiză este cea mai indicată pentru a diagnostica aritmiile şi boala cardiacă ischemică silenţioasă, adică cea care nu dă simptome concludente. Iată şi alte situaţii în care Holterul ECG este eficient:
- diagnosticarea şi evaluarea aritmiilor cardiace;
- evaluarea aritmiilor ventriculare şi supraventriculare;
- modificări ale ritmului sinusal;
- determinarea funcţiei pacemakerului;
- diagnosticarea ischemiei silenţioase (ischemie care produce modificări electrocardiografice, dar nu este însoţită de durere);
- determinarea eficienţei tratamentului antiaritmic.

Ionescu Ion - Cabinet medical

Autorul acestei oferte:

Ionescu Ion - Cabinet medical

Localitate: BUCURESTI

Judet: Bucuresti

Adresa: Calea Dorobantilor, Nr. 32A, Corp A, Parter, Cabinet Nr. 28

Telefon: 0723271394

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.