Holter TA / 24 ore

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-40%
valabilitate
expirata
120.00 lei
Pret vechi: 200.00 lei | Economisesti: 80 lei
30 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale cu ajutorul Holter-ului TA permite măsurarea tensiunii arteriale timp de 24 de ore, pe timp de zi şi de noapte, la intervale regulate de timp.

Prezentare detaliata:

Monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale cu ajutorul Holter-ului TA permite măsurarea tensiunii arteriale timp de 24 de ore, pe timp de zi şi de noapte, la intervale regulate de timp. Investigaţia oferă medicului informaţii preţioase despre valorile tensiunii arteriale ale pacientului şi în ce împrejurări aceasta fluctuează.
De asemenea, cu ajutorul monitorizării Holterului TA, poate fi cunoscută cu exactitate maximă şi procentul de timp în care valorile tensiunii sistolice şi diastolice sunt peste limită.
Holterul TA este recomandat, în primul rând, pentru diagnosticarea şi evaluarea severităţii hipertensiunii. Deseori, valorile tensiunii arteriale trec peste limită în anumite momente ale zilei, iar aceste fluctuaţii nu pot fi surprinse la spital, în timpul consultaţiei cardiologice. Datorită acestei investigaţii, de asemenea, medicul poate face diferenţă dintre hipertensiunea propriu-zisă şi cea „de halat alb” (multor persoane, atunci când văd un medic, li se ridică brusc tensiunea, ceea ce poartă denumirea de hipertensiune „de halat alb”).
Hipertensiunea arterială este o boală care, la debut, nu dă simptome. Diagnosticarea şi măsurarea ei se realizează cu ajutorul unui aparat mic si silenţios. Acesta este plasat pe o manşetă, iar manşeta respectivă este ataşată de braţ.
Important!
1. După montarea aparatului, în momentul în care manşeta se umflă, ţineţi braţul întins pentru ca datele înregistrate să fie cele corecte.
2. Notaţi într-un carnet ce tip de activităţi aţi avut în ziua monitorizării şi ora desfăşurării lor.
Aparatul se poartă timp de 24 ore, în fucnţie de ce recomandă medicul. După acest interval de timp, reveniţi la clinică, iar medicul va descărca toate informaţiile în calculator, pentru a fi, ulterior, analizate.
Monitorizarea tensiunii arteriale timp de 24 ore este recomandată în următoarele situaţii:
– Dacă tensiunea arterială este crescută, iar medicul trebuie să decidă ce tip de tratament vă este potrivit;
– Dacă există o diferenţă mare între tensiunea arterială măsurată la domiciliu şi cea măsurată la cabinet;
– Pentru a evalua eficacitatea tratamentului antihipertensiv;
– Dacă în timpul tratamentului antihipertensiv aţi avut ameţeli sau stări de leşin;
– Dacă sunteţi gravidă şi aţi fost diagnosticată cu hipertensiune arterială;
– Pentru a diagnostica hipotensiunea ortostatică (valori tensionale reduse la ridicarea în picioare sau la schimbarea poziţiei corpului la pacienţii cu ameţeli);
– Monitorizarea tensiunii arteriale prin Holter-ul TA nu necesită o pregătire deosebită. Investigaţia se poate efectua în orice moment al zilei, iar bolnavul nu are nevoie să-şi întrerupă tratamentul antihipertensiv, asta, în cazul în care urmează un astfel de tratament.

Ionescu Ion - Cabinet medical

Autorul acestei oferte:

Ionescu Ion - Cabinet medical

Localitate: BUCURESTI

Judet: Bucuresti

Adresa: Calea Dorobantilor, Nr. 32A, Corp A, Parter, Cabinet Nr. 28

Telefon: 0723271394

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK