Ecografie abdomen total (abdomen + pelvis)

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-33%
valabilitate
expirata
100.00 lei
Pret vechi: 150.00 lei | Economisesti: 50 lei
30 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Ecografia este o metodă imagistică care ajută la vizualizarea diferitor organe ale corpului uman. În prezent, reprezintă cea mai des utilizată metodă din imagistica medicală şi aceasta datorită numeroaselor avantaje de care dispune: nu este nocivă, este rapidă, simplă, sigură şi uşor de efectuat.

Prezentare detaliata:

Ecografia este o metodă imagistică care ajută la vizualizarea diferitor organe ale corpului uman. În prezent, reprezintă cea mai des utilizată metodă din imagistica medicală şi aceasta datorită numeroaselor avantaje de care dispune: nu este nocivă, este rapidă, simplă, sigură şi uşor de efectuat. Este informativă, dar şi destul de ieftină comparativ cu alte metode imagistice. Este neinvazivă, nedureroasă, nu are efecte adverse, întrucât utilizează ultrasunetele.
Imaginile ecografice se obţin în timp real, fiind uşor de vizualizat şi de analizat structura, mişcarea, dar şi posibilele disfuncţii ale următoarelor părţi ale corpului uman:
- glanda tiroidă şi glandele paratiroide;
- ganglionii limfatici;
- glandele mamare;
- organele abdominale (ficat, vezică biliară, splină, pancreas, rinichi, vezică urinară);
- organele pelviene (uter, ovare, prostată);
- testicule;
Întrucât nu are contraindicaţii, ecografia poate fi efectuată fără nici o restricţie şi de câte ori este nevoie atât de copii, cât şi de adulţi şi vârstnici, întrucât nu emană radiaţii.
Examenul ecografic durează, în medie, 10 – 30 de minute, în funcţie de organul examinat, dar şi de condiţia pacientului (la persoanele obeze, vizualizarea organelor este mai dificilă). Rezultatele investigaţiei se dau, de obicei, în ziua examinării.

Ionescu Ion - Cabinet medical

Autorul acestei oferte:

Ionescu Ion - Cabinet medical

Localitate: BUCURESTI

Judet: Bucuresti

Adresa: Calea Dorobantilor, Nr. 32A, Corp A, Parter, Cabinet Nr. 28

Telefon: 0723271394

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK