MEDICINA MUNCII

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-65%
valabilitate
expirata
35.00 lei
Pret vechi: 100.00 lei | Economisesti: 65 lei
9997 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

MEDICINA MUNCII-PROMOTIE

Prezentare detaliata:

Iatpeio Medical Center S.R.L. va ofera servicii medicale complete de medicina muncii indiferent de profilul companiei dumneavoastra in conformitate cu:
-Legea 319/2006
-Codul Muncii
-HG nr.1169/2011
De asemenea, Iatpeio Medical Center S.R.L. detine un ambulator de specialitati medicale, laborator de analize, ceea ce poate veni in sprijinul nevoilor dvs de a va asigura si indeplini in conditii de calitate si legalitate a obiectivului dvs in privinta medicinei muncii, precum si in rezolvarea problemelor dumneavoastra de sanatate.
Echipa noastra medicala este formata din medici cu experienta care se deplaseaza la sediul firmei dumneavoastra cu aparatura medicala performanta, venind in intampinarea nevoii dvs de a nu va intrerupe activitatea. Echipa pe care v-o punem la dispozitie este alcatuita din medici de specialitate care vor elibera rezultatele examenului medical (fisele de aptitudine) in timpul cel mai scurt. In functie de dorintele dumneavoastra, putem eficientiza la maximum timpul de efectuare a controlului medical (in acest fel acoperind un numar mare de persoane la o singura deplasare).
De ce sa alegeti serviciile noastre?
SUNTEM CEI MAI BUNI
- nu veti pierde timp incercand sa puneti ordine in problemele de Securitate si Sanatate in Munca;
- nu veti fi pus in situatia in care, in caz de control ITM, sa gaseasca nereguli deoarece dumneavoastra ati incheiat contract, ati efectuat control medical si ati platit servicii de medicina muncii;
- veti avea fise de aptitudine si toate raportarile cerute de legislatia in vigoare pentru intreg personalul;
- aveti certitudinea ca firma dumneavoastra este in atentia unui medic specialist de medicina muncii care cunoaste in detaliu legislatia in domeniu;
- suplimentar examinarilor de medicina muncii prevazute de legislatia in vigoare, puteti beneficia de discounturi la toate investigatiile medicale si la toate consultatiile efectuate la medicii specialisti din cadrul clinicii noastre, si nu numai atat deoarece AVEM CELE MAI COMPETITIVE SOLUTII PENTU ABONAMENTE MEDICALE PENTRU ADULTI,COPII SI CORPORATE.
Examenele de medicina muncii se fac o singura data pe an si sunt aceleasi atat la angajare, cat si pentru controlul periodic (cu exceptia celor care lucreaza in sectorul alimentar).
Ele includ:
-examene medicale la angajare, constand in eliberarea avizului de aptitudine in munca, contraindicatii pentru diversele meserii, reorientare profesionala;
-examene medicale de adaptare a noilor angajati si reprofilati profesional;
-controlul medical periodic al persoanelor cu expunere la diferite noxe si al celorlalte categorii de salariati;
In vederea punerii la dispozitie a unei oferte adaptate nevoilor dvs pentru medicina muncii, va rugam sa ne transmiteti structura de personal in functie de care sa va comunicam o oferta de pret corespunzator categoriilor de angajati din institutia dvs.

Autorul acestei oferte:

Localitate:

Judet:

Adresa:

Telefon: 0314250805

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.