Masca de protectie 3M cu filtru HEPA si supapa FFP3 cod 8833

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-17%
valabilitate
expirata
18.99 lei
Pret vechi: 22.80 lei | Economisesti: 3.81 lei
299 disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Semimasca de protectie cu filtru HEPA si supapa FFP3 producator 3M cod 8833 -; Nivel maxim de utilizare: pana la 50 x VLM*=valoarea limita maxima

Reduceri medicale: Masca de protectie 3M cu filtru HEPA si supapa FFP3 cod 8833

Prezentare detaliata:

Masca de protectie respiratorie impotriva particulelor 3M ™ 8833
Beneficii
Benzi pentru cap impletite: materialele au fost alese pentru un confort si o durabilitate suplimentara. Benzile pentru cap cu cod de culoare ofera o identificare usoara a nivelului de protectie - cod de culoare rosu: FFP3 conform EN 149:2001+A1:2009
Clema de fixare pentru nas in forma literei M: se muleaza rapid si usor pe nasul purtatorilor, oferind un confort sporit.
Invelis exterioar robust: utilizatorilor o durabilitate suplimentara.
Supapa 3M™ Cool Flow™: reduce acumularea de caldura pentru a oferi angajatilor o protectie confortabila - chiar si in conditii crescute de caldura si umiditate.
Material de filtrare de inalta performanta: filtrare eficienta combinata cu rezistenta scazuta la respirare. Performanta constanta de inalta calitate.
Captuseala cu efect de amortizare: captuseala interioara foarte moale si cu efect de amortizare asigura un confort sporit angajatilor.
Inel de etansare interior pentru fata: imbunatateste etansarea fetei si senzatia de confort. Sporeste confortul utilizatorului. Poate fi curatat in mod igienic pentru o igiena imbunatatita a angajatului daca este utilizata pentru o perioada mai lunga de o tura (Solutie de curatare pentru dispozitivul de etansare a fetei 3M™ 105).


CONDITII MINIME DE LIVRARE:
Livrare doar pe baza de comanda ferma , cu datele de identificare societate , adresa de livrare , persoana de contact si numar de telefon (fix si mobil) - transmisa pe E-mail:vanzari@eprubetafarm.ro sau Fax : 0238/716.555
SC EPRUBETA FARM SRL NU VINDE LA PERSOANE FIZICE
COMANDA MINIM ACCEPTATA 200 RON FARA TVA
TRANSPORTUL ESTE GRATUIT PENTRU COMENZI 500 RON FARA TVA, ALTFEL CADE IN SARCINA BENEFICIARULUI.
PRETURILE NU INCLUD TVA SI SUNT EXPRIMATE IN RON.
Pogram de lucru: Luni - Vineri 08.00-16.00

Eprubeta Farm

Autorul acestei oferte:

Eprubeta Farm

Localitate: Localitatea Maracineni

Judet: Buzau

Adresa: Str Principala Nr 72

Telefon: 0238716555

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK