Pat spital - ATI - AVG1200 de la Hill ROM

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-11%
valabilitate
expirata
6500.00 lei
Pret vechi: 7290.00 lei | Economisesti: 790 lei
20 disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

oferta se refera la achizitia a minim 5 paturi reconditionate, pretul este per bucata, inclusiv TVA. Livrarea se face in maxim 21 de zile de la comanda ferma si achitarea avansului.

Prezentare detaliata:

Patul de spital pentru ATI, ingrjire si oriunde este nevoie - Hill-Rom Avant Guard 1200
Sistemul de productie de inalta calitateal patului AvantGuard va ofera in sectorul ATI, datorita platformei moderne dezvoltate cu ajutorul medicilor specialisti din peste 600 de spitale si centre de ingrijire de pe tot cuprinsul Europei, un pat cu avantaje majore d.p.d.v. ergonimic si al functiilor care raspund cerintelor aparute in: recuperare pacien - ingrijire pacient - salvare pacient - salvare pacient - conditii de lucru pentru asistent - usurinta in intretinere.
Datorita articulatiilor complexe, oserie de 5 coordonate de miscare,
transforma acest pat in cea mai ergonomica si comfortabila posibilitate de recuperare a pacientilor. Grilajele "Mobibar™"� ofera asistentei o ingrijire mai usoara a pacientului. Pozitia cea mai de jos a patului este stabilita la 40cm, ceea ce ofera pacientului o buna mobilitate la urcarea si coborarea din/in pat. Este echipat cu 2 alarme,telecomanda tip panel cu bratul flexibil ofera o multitudine de comenzi atat pentru pacient cat si pentru asistent si foarte usor de manipulat datorita simbolurilor afisate la fiecare buton.
Date technice:
pozitia cea mai de sus 815 mm (cu role de 150mm)
pozitia cea mai de jos 400mm (cu role de 150 mm)
lungime maxima 2365mm ( cu prelungire)
lungime maxima 2185mm (fara prelungire)
latime - 955mm fara grilaj
- 1060mm cu grilaj
greutate de siguranta 185Kg - pacient
250Kg - maxima admisa

Hoba Ecologic Air System

Autorul acestei oferte:

Hoba Ecologic Air System

Localitate: Arad

Judet: Arad

Adresa: str. A.M. Guttenbrunn, nr. 56

Telefon: 0257255220

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK