Adolescenți și tineri 18-25

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-10%
valabilitate
expirata
90.00 lei
Pret vechi: 100.00 lei | Economisesti: 10 lei
5 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Timis
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Trecerea de la viața de adolescent la cea de adult poate aduce derută, anxietate, frustrare... Este perioada în care societatea pare diferită, se schimbă anturajul, nevoile, trăirile și poate fi copleșitor. Ajutorul de specialitate poate fi cea mai bună și eficientă soluție!

Prezentare detaliata:

Anxietate, îndrăgostire, planuri, revoltă, sentiment de abandon, tristețe, energie, creativitate, idei critice...și altele care creează o listă lungă sunt specifice în adolescență și imediat după aceasta. Este ca un ghiveci care ne poate împiedica să vedem clar ce este esențial și benefic pentru noi înșine. Pentru aceasta, fiecare poate avea nevoie la un moment dat de ajutor pentru a ieși din impas. Te regăsești în cele descrise? Sunt aici pentru a te ajuta!

Dragotoniu Laura Cristina - Cabinet Individual de Psihologie

Autorul acestei oferte:

Dragotoniu Laura Cristina - Cabinet Individual de Psihologie

Localitate: Timișoara

Judet: Timis

Adresa: E.Gojdu, nr.2

Telefon: 0721247179

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK