Copii

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-7%
valabilitate
expirata
65.00 lei
Pret vechi: 70.00 lei | Economisesti: 5 lei
10 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Timis
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Această promoție se adresează copiilor de până la 18 ani.

Reduceri medicale: Copii

Prezentare detaliata:

De cele mai multe ori, părinții se hotărăsc mai ușor să rezolve unele probleme pentru copiii lor decât pentru ei înșiși. Uneori, fiind copleșiți de dificultățile cu care se confruntă în diferitele roluri din viața cotidiană, pare dificil să mai poată menține un echilibru. De aceea, îi încurajez să ceară ajutor pentru a economisi energie și timp în vederea optimizării relației cu propriul copil, dar și de a câștiga, cu toții confort psihic, încredere în sine și eficiență în demersurile de zi cu zi. Deasemenea vin în întâmpinare și cu această ofertă ai vizitatorilor acestui site, fiind astfel facilitat și accesul celor care întâmpină unele dificultăți financiare.

Dragotoniu Laura Cristina - Cabinet Individual de Psihologie

Autorul acestei oferte:

Dragotoniu Laura Cristina - Cabinet Individual de Psihologie

Localitate: Timișoara

Judet: Timis

Adresa: E.Gojdu, nr.2

Telefon: 0721247179

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK