Familie

-20%
valabilitate
3z 16h 41m
140.00 lei
Pret vechi: 175.00 lei | Economisesti: 35 lei
20 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Timis

Scurta prezentare:

Tariful este de 140 ron / ședință pentru familie cu 3 membri, iar de la al 4-lea membru, se adaugă câte 10 ron pentru fiecare. Ex.: o familie cu 5 membri va plăti / ședință (între 50 și 90 min.) va plăti 140+20, adică 160 ron.

Reduceri medicale: Familie

Prezentare detaliata:

Familia este locul în care intimitatea este maximă. Aici ne trăim cele mai multe și intense clipe de bucurie, emoție, iubire. Se întâmplă însă ca lucrurile să stea altfel la un moment dat, iar în sânul familiei să resimțim disconfort sau stări de tensiune... Cu dorința fiecăruia de a îmbunătăți viața în sânul familiei, cerând ajutor, membri familiei pot descoperi cauze și soluții, astfel încât să se reinstaleze confortul.

Dragotoniu Laura Cristina - Cabinet Individual de Psihologie

Autorul acestei oferte:

Dragotoniu Laura Cristina - Cabinet Individual de Psihologie

Localitate: Timișoara

Judet: Timis

Adresa: E.Gojdu, nr.2

Telefon: 0721247179

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK