Psihoterapie

-100%
valabilitate
> 7 zile
0.00 lei
Pret vechi: 100.00 lei | Economisesti: 100 lei
4 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Constanta

Scurta prezentare:

Perioada FEBRUARIE - APRILIE 2017! Acest serviciu se adresează tuturor persoanelor! Iartă-te! Iubește-te! Preia frâul vieții!

Reduceri medicale: Psihoterapie

Prezentare detaliata:

Cabinetul Individual de Psihologie Duricu Anca-Nicoleta oferă în perioada 06.02.2017 -  07.04.2017, în zilele de marți și miercuri ședințe de psihoterapie PRO BONO!

 

 

În psihoterapie, modul de tratament este flexibil. Nu ajustăm problema clientului la o singură metodă terapeutică, ci, având în vedere unicitatea și complexitatea ființei umane, ținem cont de realitatea fiecărui client. A face psihoterapie înseamnă a-l întâlni pe client pe terenul său, a ține seama de realitățile sale, a-l înțelege și abia apoi a-l ghida.
Psihoterapia presupune un cadru securizant,confidențialitate, o relație profesională și obiectivă. Durata ședinței este de 50 de minute, iar frecvența este stabilită de terapeut și client de comun acord.
Terapia individuală se adresează nevoilor oricărei persoane.
Cine suntem? ce vrem? ce căutăm?
Mereu ne întrebăm și căutăm răspunsuri. Ne luptăm cu gândurile care sunt în mintea noastră și le lăsăm să ne domine și astfel ne vedem prinși într-un labirint al obișnuințelor.Vrem să ieșim din labirint!!! Cum facem asta? printr-o programare la Cabinet Individual de Psihologie Duricu Anca-Nicoleta.
De asemenea, psihoterapia este indicată în cazul tulburărilor de comportament al copiiilor și adolescenților, tulburarea de comunicare (balbism,ticuri), tulburarea de alimentație (anorexie, bulimie, obezitate), tulburare anxioasă generalizată,tulburarea depresivă, fobii, atac de panică, stress, pierdere, abuz, stima de sine, frici, managementul furiei/agresivității și lista continuă conform nevoilor oricărei persoane.
Vă aștept cu drag!

Duricu Anca-Nicoleta - Cabinet Individual de Psihologie

Autorul acestei oferte:

Duricu Anca-Nicoleta - Cabinet Individual de Psihologie

Localitate: Constanța și Costinești

Judet: Constanta

Adresa: Bld. Mamaia, str.Ștefan Mihăileanu nr 39 Constanța, str. Cireșului nr. 13 Costinești

Telefon: 0721145820

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK