50% REDUCERE la lentilele progresive

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-50%
valabilitate
expirata
523.00 lei
Pret vechi: 1046.00 lei | Economisesti: 523 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Lentile cu prelucrare digitala

Prezentare detaliata:

Preturile vor fi de la 523 lei - la 900 lei, in functie de subtierea lentilei, tratament antireflex, tratament fotocromatic

Aceste lentile sunt cunoscute ca fiind ultima inovatie in tehnologia lentilelor oftalmice deoarece corecteaza PRESBIOPIA.  Presbiopia este o tulburare de vedere care survine dupa varsta de 40 de ani. NU este o afectiune in sine, ci rezultatul procesului de imbatranire al ochilor.

  • Lentilele progresive sunt acele lentile care permit vederea cu o singura pereche de ochelari la distanta, intermediar si aproape, inlocuind cele 3 perechi de ochelari (distanta, intermediar si aproape).
  • Lentilele progresive au un camp de progresie ingust, mediu sau larg, in functie de performanta lentilelor si sunt folosite pentru toate distantele, avand  un aspect cosmetic foarte palcut datorita design-ului si a faptului ca tranzitiile dintre campurile de progresie sunt invizibile.

Autorul acestei oferte:

Localitate:

Judet:

Adresa:

Telefon: 0766531779

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.