Colposcopie video-asistata realizata de Dr. Niculae Niculescu!

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-50%
valabilitate
expirata
150.00 lei
Pret vechi: 300.00 lei | Economisesti: 150 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

consultatie ginecologica, Colposcopie video-asistata realizata de Dr. Niculae Niculescu!

Prezentare detaliata:

Romania este clasata pe primul loc in Europa in ceea ce priveste mortalitatea provocata de aceasta boala,  6 femei murind zilnic din cauza cancerului de col uterin.

Va prezentam mai jos modalitatile standard de depistare precoce a cancerului de col uterin, putandu-le numi in continuare teste simple, dar de mare ajutor in lupta cu aceasta boala necrutatoare.

Colposcopia Video-asistata este o metoda prin care se vizualizeaza colul uterin cu ajutorul unui aparat optic (colposcop ) care  mareste imaginilesi ajuta astfel la depistarea leziunilor precanceroase si canceroase.Colposcopia Video-asistata ofera posibilitatea pacientei sa urmareasca pe monitor imagini in timp real, aceasta putand sa comunice cu medicul in timpul realizarii colposcopiei si in acelasi timp sa inteleaga problemele depistate.

Centrul Medical Eurosanity

Autorul acestei oferte:

Centrul Medical Eurosanity

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Calea Plevnei, nr. 44

Telefon: 0731323322

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.