DETOXIS 250 ml

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-10%
valabilitate
expirata
93.60 lei
Pret vechi: 104.00 lei | Economisesti: 10.4 lei
12 disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Detoxis conţine nouă extracte de plante care ajută pozitiv la digestie, la funcţia ficatului, vezica biliară şi rinichii. Ajută la detoxifierea organismului sunt utile în cure de detoxifiere.

Reduceri medicale: DETOXIS 250 ml

Prezentare detaliata:

9 extracte din plante, inulină, magneziu, vitamina B5.
9 plante cu magneziu şi inulină, detoxifiere perfectă a organismului.

 

 

Detoxis conţine nouă extracte de plante care ajută pozitiv la digestie, la funcţia ficatului, vezica biliară şi rinichii. Ajută la detoxifierea organismului sunt utile în cure de detoxifiere. Produsul este îmbogăţit cu magneziu şi vitamina B5, este un amestec de extracte din aceste plante: rodie, frunze de ceai verde, mesteacăn, anghinare, cretușcă, trei frați pătați, păpădia, rădăcina de brusture, alga marină brună.

 

Magneziul contribuie la reducerea oboselii şi epuizării, la echilibrul electrolitic, la metabolismul energetic, la activitatea sistemului nervos şi a muşchilor la menţinerea stării normale a oaselor şi dinţilor.


Vitamina B5 (acid pantotenic) contribuie la metabolismul energetic normal, la activitatea mentală, la reducerea oboselii.
Inulina-un tip de fibră solubilă, este un teren propice pentru bacteriile intestinale benefice, poate ajuta la buna digestie, se recomandă pentru îngrijirea florei intestinale.


Frunzele de ceai verde sprijină funcţionarea normală a tractului urinar şi a rinichilor, ajută la stimularea fizică şi psihică. Sunt implicate în termogeneza (distribuirea energetică), la controlul greutăţii corporale.


Mesteacănul contribuie la o di-gestie normală, detoxifiere, ajută la funcţionarea rinichilor şi a căilor urinare, susţine apărarea naturală a organismului, la starea normală a articulaţiilor, la nivel optim de colesterol.


Anghinare este un antioxidant. Contribuie la funcţionarea normală a rinichilor, a căilor urinare, la funcţia cardiacă, ajută la purificarea digestivă, a funcţiei intestinale şi a ficatului. Participă la controlul greutăţii corporale şi a grăsimilor din sânge.


Creţuşcă ajută la eliminarea apei din organism, împrospătează organismul, are grijă de psihicul, relaxarea şi somnul. Are un efect benefic asupra tractului urinar, al sistemului respirator şi al activității inimii. Susţine apărarea naturală a organismului.


Trei fraţi pătaţi ajută la funcția digestiei normale, la funcţia sistemului respirator, are grijă de piele. 


Păpădia ajută la funcţionarea normală a stomacului, a ficatului, a sistemului urinar. Are efect benefic asupra digestiei, este potrivită pentru cure de detoxifiere. Are efect antioxidant, este utilă în combaterea inflamaţiilor.


Rădăcina de brusture ajută la purificarea sângelui şi la eliminarea apei din organism. Ajută la funcţia normală a tractului respirator superior, digestia, starea bună  a pielii, a articulaţiilor şi cartilajului, influenţează asupra nivelului glucozei din sânge.


Alga marină brună acţionează ca antioxidant, ajută la imunitate, ajută la digestia normală şi la controlul greutății corporale (induce satietate). Influenţează pozitiv asupra sistemului hormonal (antiestrogen), asupra activității glandei tiroide (ajută la producere de hormoni).

 

Ambalare: 250 ml


Doza recomandată: 15 ml pe zi se toarnă cantitatea recomandată într-un pahar cu apă şi se bea în timpul zilei.


Conţinut: suc concentrat de Rodie (Punica granatum); inulina; glicerol (îndulcitor); fructo-oligozaharide; frunze de Ceai verde (Camelia sinensis); mesteacăn (Betula pendula); anghinare (Cyna-ra scolymus); creţuşcă (Filipendula ulmaria); trei-fraţi-pătaţi (Viola tricolor); păpădie (Taraxacum officinalis); rădăcina de brusture (Arctium lappa); alga marină brună (Fucus vesiculosus).


Conţinut de substanţe active în 15 ml: 60 mg magneziu, 4 mg vitamina B5.

Suplimentul alimentar nu este destinat copiilor sub vârsta de 3 ani.

 

Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Life Med

Autorul acestei oferte:

Life Med

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Bd George Cosbuc, Nr 42-44,et 1, Sector 5

Telefon: 0766671103

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK