Bandaj Universal Premium Silver

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-30%
valabilitate
expirata
452.00 lei
Pret vechi: 646.00 lei | Economisesti: 194 lei
10 disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Puterea Revigorantă a Naturii împotriva durerilor! Cu Bandajul Universal Premium Silver Magnawell dispuneţi de avantajele căldurii benefice şi de terapia pe bază de câmp magnetic pentru articulaţiile dumneavoastră.

Reduceri medicale: Bandaj Universal Premium Silver

Prezentare detaliata:

 

Magneţii au fost folosiţi în caz de fracturi încă din vremuri străvechi. Aceştia stimulează circulaţia şi creşterea oaselor. Vasele de sânge se dilată, metabolismul celulei este ajutat, iar celulele produc substanţă osoasă. Ar fi foarte plăcut să vedem o mai mare utilizare a magneţilor în medicina convenţională dat fiind faptul că efectele sunt atât de benefice. Cele două ramuri se susţin şi se completează reciproc. Terapia cu magneţi se asociază cel mai bine cu homeopatia, sporind efectul remediilor homeopate.

Bandajul Universal Premium Silver MAGNAWELL® este recomandat în următoarele afecţiuni:

– Dureri articulare
– Dureri la nivelul umărului
– Dureri la nivelul coatelor
– Dureri în zona genunchiului
– Dureri în zona şoldului
– Luxaţii
– Contuzii
– Contracţii musculare
– Reumatism
– Accidentări sportive (întinderi, entorse, etc)
– Tendoane şi ligamente
– Edeme şi artroză

Orice utilizator poate stabili când şi pentru cât timp doreşte să utilizeze MAGNAWELL®. În cazul afecţiunilor cronice şi în cazurile rezistente este recomandată purtarea bandajelor pe o durată medie de tratament de 6 săptămâni. După remedierea afecţiunilor ar trebui continuată folosirea bandajelor MAGNAWELL. Acest lucru este recomandat şi atunci când, numai după câteva ore sau zile, se constată o îmbunătăţire considerabilă a stării generale.

Life Med

Autorul acestei oferte:

Life Med

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Bd George Cosbuc, Nr 42-44,et 1, Sector 5

Telefon: 0766671103

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.