FERROFORTIS B 250 ml

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-10%
valabilitate
expirata
63.90 lei
Pret vechi: 71.00 lei | Economisesti: 7.1 lei
12 disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Fier în formă „lichidă“. Fier şi vitaminele din sursele naturale, extracte din plante, miere, sirop de coacăze.

Prezentare detaliata:

Fier în formă „lichidă“. Fier şi vitaminele din sursele naturale, extracte din plante, miere, sirop de coacăze.

 

Ferrofortis B conţine fierul obţinut din surse vegetale, vitaminele B, acidul folic, extractul de coacăze şi extractele din plante. Acesta este îndulcit cu miere. Are un gust delicios şi formă de sirop, care asigură o administrare uşoară.


Fierul ajută pozitiv la formarea de celule roşii şi hemoglobină, transportă oxigenul în organism, contribuie la funcţia cognitivă normală. Protejează sistemul imunitar, con- tribuie la scăderea oboselii şi epuizării, la dezvoltarea funcţiilor cognitive la copii.


Vitamina C îmbunătăţeşte absorbţia fierului, contribuie la formarea colagenului pentru funcţionarea normală a vaselor sanguine, a oaselor, a cartilajului, a gingiilor, a pielii şi a dinţilor, este benefică pentru sistemul imunitar.


Vitamina B6 contribuie la metabolismul energetic, la activitatea psihică normală, la formarea globulelor roşii.


Vitamina B2 contribuie la îngrijirea mucoaselor, a pielii, a ochilor şi a globulelor roşii, la metabolismul fierului, reduce oboseala şi epuizarea.
Vitamina B1 contribuie la metabolismul energetic, la activitatea sistemului nervos şi a inimii.


Acid folic contribuie la creşterea celulelor embrionale în timpul sarcinii, la formarea de sânge, la metabolismul homocisteinei, protejează psihicul şi imunitatea. Vitamina B12 contribuie la activitatea normală a sistemului imunitar şi nervos şi la formarea globulelor roşii.


Ambalare: 250 ml


Doza recomandată: 15 ml (1 capac) pe zi, dimineaţa înainte de micul dejun, cu lichide.


Conţinutul: extract din coacăze negre, din coada calului, din urzică, din frunze de mesteacăn, isop, coada şoricelului, roiniţă, sirop, miere.


Conţinutul de substanţe active în 15 ml: vitamina C 75 mg, fier 18 mg, vit. B2 1,4 mg, vit.B6 1,4 mg, vit. B1 1,1 mg, acid folic 200 μg, vit. B12 2,5 μg.
Suplimentul alimentar nu este recomandat copiilor până la vârsta de 3 ani şi persoanelor sensibile la produse apicole.

 

Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Life Med

Autorul acestei oferte:

Life Med

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Bd George Cosbuc, Nr 42-44,et 1, Sector 5

Telefon: 0766671103

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK