FLEXIGEL 500 ml

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-10%
valabilitate
expirata
117.90 lei
Pret vechi: 131.00 lei | Economisesti: 13.1 lei
12 disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Flexigel este o soluție ușor asimilabilă a cărei componenta principală este colagenul hidrolizat. Este aromat cu concentratul de coacăze negre, îmbogăţit cu vitaminele B şi magneziu.

Reduceri medicale: FLEXIGEL 500 ml

Prezentare detaliata:

Tendoanele, cartilajele, articulaţiile şi oasele în condiţie bună. Colagen hidrolizat, magneziu şi vitaminele B.

 

Flexigel este o soluție ușor asimilabilă a cărei componenta principală este colagenul hidrolizat.


Este aromat cu concentratul de coacăze negre, îmbogăţit cu vitaminele B şi magneziu.

 

Colagenul este materialul esenţial al ţesuturilor conjunctive, adică şi a cartilajului. Pierderea lui apare în principiu datorită îmbătrânirii sau a efortului fizic, de aceea este util pentru generaţia mijlocie sau generaţia mai în vârstă ori pentru sportivi. Are grijă de ligamente, tendoane şi toate articulaţiile (genunchi, şolduri, mâini şi coloana vertebrală).


Vitamina B1 contribuie la un metabolism energetic normal, la activitatea sistemului nervos şi a inimii.


Vitamina B2 contribuie la activitatea sistemului nervos, are grijă de starea mucoaselor, pielii, ochilor şi a globulelor roşii, la metabolismul fierului, protejează celulele împotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii.


Vitamina B5 contribuie la metabolismul energetic normal, la activitatea mentală normală, la reducerea oboselii.


Vitamina B6 contribuie la metabolismul proteinelor, glicogenului şi homocisteinei, la activitatea psihică si nervoasă normală, la formarea globulelor roşii, la funcţionarea sistemului imunitar.


Magneziul ajută pozitiv la funcţionarea normală a sistemului nervos şi muscular, reduce gradul de oboseală, contribuie la echilibrul electrolitic, la menţinerea stării normale a oaselor şi a dinţilor.


Coacăze negre ajută la eliminarea apei, controlul greutăţii, revigorează.


Ambalare: 500 ml


Doza recomandată: 15 ml de 2x pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mâncare cu lichide sau
produsul ca atare.


Conţinut de substanţe active în 30 ml: colagen hidrolizat 10 g, magneziu 60 mg, vit.B5 6 mg, vit. B6 1,4 mg, vitamina B2 1,4 mg, vitamina B1 1,1 mg (colagen hidrolizat 31%, îndulcitor glicerina 19%, concentrat din coacăze negre 14,9%).

 

Suplimentul alimentar nu este destinat copiilor până la vârsta de 3 ani.Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Life Med

Autorul acestei oferte:

Life Med

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Bd George Cosbuc, Nr 42-44,et 1, Sector 5

Telefon: 0766671103

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK