GLANDINCAPS 168 cps

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-10%
valabilitate
expirata
163.80 lei
Pret vechi: 182.00 lei | Economisesti: 18.2 lei
10 disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Ulei de luminiţă de seară presat la rece cu vitamina E. Luminiţa de seară – protejează inima, vasele de sânge, mucoasele

Reduceri medicale: GLANDINCAPS 168 cps

Prezentare detaliata:

Ulei de luminiţă de seară presat la rece cu vitamina E. Luminiţa de seară – protejează inima, vasele de sânge, mucoasele

Glandincaps conţine ulei de luminiţă de seară (Oenothera biennis). Uleiul de luminiţă de seară este presat la rece, se obţine din prima presare, (așa numit uleiul virgin), este prelucrat fără substanţe chimice, doar prin presare mecanică, sunt păstrate în el toate ingredientele active. Este îmbogățit cu vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Luminiţă de seară ( sursa de acid gamalinolenic – GLA) ajută la păstrarea confortului pe timpul menstruaţiei, este benefică la stările premenstruale. Are grijă de imunitate, de funcţiile metabolice, de piele. Protejează inima şi vasele de sânge, este benefică pentru menţinerea nivelului optim de colesterol în sânge. Sprijină apărarea naturală a organismului.

 

Ambalare: 168 capsule

Doza recomandată: 2 capsule pe zi, 2 capsule dimineaţa, 2 capsule la amiază cu mâncarea. Compoziţie 1 capsulă: ulei de luminiţă de seară presat la rece 500,2 mg, acid gammalinolenic (GLA) 46,75 mg, vitamina E 2,5 mg. Produsul nu este destinat copiilor până la vârsta de 3 ani.

Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Life Med

Autorul acestei oferte:

Life Med

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Bd George Cosbuc, Nr 42-44,et 1, Sector 5

Telefon: 0766671103

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.