MINERALTABS 110 tab

-23%
valabilitate
6z 10h 06m
50.00 lei
Pret vechi: 65.00 lei | Economisesti: 15 lei
10 disponibile

Scurta prezentare:

Mineraltabs conţine minerale şi oligoelemente, care contribuie la buna funcţionare a organismului. Calciul contribuie la coagularea normală a sângelui, la activitatea musculară este necesar pentru menţinerea stării normale a oaselor şi a dinţilor, pentru creşterea oaselor la copii.

Prezentare detaliata:

Mineraltabs conţine minerale şi oligoelemente, care contribuie la buna funcţionare a organismului.


Calciul contribuie la coagularea normală a sângelui, la activitatea musculară este necesar pentru menţinerea stării normale a oaselor şi a dinţilor, pentru creşterea oaselor la copii.


Magneziu contribuie la reducerea oboselii şi epuizării,la echilibrul electrolitic, la activitatea sistemului nervos, a muşchilor şi a psihicului.


Siliciu este unul din elementele de bază ale ţesuturilor muşchilor unde conţinutul său în ţesuturi conjunctive scade cu vârsta.


Fierul ajută la formarea celulelor roşii şi hemoglobina susţine transferul de oxigen în organism, are grijă de sistemul imunitar, contribuie la reducerea oboselii şi epuizării.


Zincul contribuie la fertilitatea şi reproducerea, are grijă de ochii, oase,păr,piele,sistemul imunitar,contribuie la menţinerea nivelului normal de testosteron în sânge.
Manganul contribuie la metabolismul energetic, la formarea de ţesuturi conjunctive, protejează celulele împotriva stresului oxidativ.


Ambalare: 110 tablete


Doza recomandată: 2 tablete pe zi dimineaţa şi la prânz, după mâncare sau după un efort, cu lichide.


Conţinut de substanţe active în 2 tablete: calciu 260 mg, fosfor 200 mg, magneziu 90 mg, vitamina C 60mg, siliciu 16 mg, fier 5 mg, zinc 4 mg, mangan 0,8 mg, cupru 0,5 mg, seleniu 20 μg, crom 13 μg.

 

Suplimentul alimentar nu este recomandat copiilor până la vârsta de 3 ani.

 

 

Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Life Med

Autorul acestei oferte:

Life Med

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Bd George Cosbuc, Nr 42-44,et 1, Sector 5

Telefon: 0766671103

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK