Panactive Guarana Blatt 80 cps

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-40%
valabilitate
expirata
135.00 lei
Pret vechi: 225.00 lei | Economisesti: 90 lei
6 disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Energizează, creşte vitalitatea şi capacitatea de rezistenţă. Guarana (Paullinia Cupana), stimulează procesele de gândire, memoria şi vigilenţa şi este un bun antioxidant; se recomandă pentru reducerea stresului oxidativ (mai ales la sportivi).

Reduceri medicale: Panactive Guarana Blatt 80 cps

Prezentare detaliata:

 

Energizează, creşte vitalitatea şi capacitatea de rezistenţă.

Guarana (Paullinia Cupana), stimulează procesele de gândire, memoria şi vigilenţa şi este un bun antioxidant; se recomandă pentru reducerea stresului oxidativ (mai ales la sportivi).

Ingredientul principal al Guaranei este guaranina, un compus identic cu cafeina din cafea sau teina din ceai, de aceea, acest preparat trebuie luat cu grijă de către persoanele hipertensive, persoanele cu dereglări ale ritmului cardiac, ulcer stomacal şi duodenal, hipertireoză, deşi efectele sunt mult mai blânde decât în cazul consumului de cafea.
Produsul este recomandat, în special, pentru studenţi în perioadele de efort intelectual intens, pentru sportivi înainte de momentele de efort fizic intens şi pentru toţi intelectualii, în munca de zi cu zi. 

Ingrediente pentru o capsulă: extract de Guarana 410 mg

Capsulă vegetală: celuloză 90 mg

Mod de întrebuinţare: 3-4 capsule / zi.

Cantitate: 80 capsule

Life Med

Autorul acestei oferte:

Life Med

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Bd George Cosbuc, Nr 42-44,et 1, Sector 5

Telefon: 0766671103

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK