Consultație ortodonție

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-100%
valabilitate
expirata
0.00 lei
Pret vechi: 80.00 lei | Economisesti: 80 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Suceava
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Consultație de specialitate de ortodonție, atât la copii cât și la adulți. Include indicația de radiografii necesare, interpretarea lor și realizarea modelelor de stiudiu necesare

Prezentare detaliata:

Consultație de specialitate de ortodonție și ortopedie dento-facială, atât la copii cât și la adulți. Include indicația de radiografii necesare (ortopantomografie, teleradiografie de față / și profil), realizarea modelelor de stiudiu necesare și interpretarea rezultatelor. Constă în două ședințe: una de consulație și una de propunere și discuție a planului de tratament individualizat elaborat și propus.

Dental Concept

Autorul acestei oferte:

Dental Concept

Localitate: Suceava

Judet: Suceava

Adresa: Str. Mihai Eminescu nr.10, sc.A, et.2, apt. 12 D

Telefon: 0740542779

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK