Sambata 18 Februarie. Seminar gratuit de Psihologie Crestina: "Pasind dincolo de Respingere, Dezamagire si Teama".

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-100%
valabilitate
expirata
0.00 lei
Pret vechi: 100.00 lei | Economisesti: 100 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Constanta
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Sambata 18 Februarie, ora 15:00 – 18:00 Locatia: B-dul Tomis. nr. 97. etaj 4, Constanta - (cladire lipita de Posta Mare, banner la intrare: " Casa Olarului", se poate folosi liftul).

Reduceri medicale: Sambata 18 Februarie. Seminar gratuit de Psihologie Crestina: "Pasind dincolo de Respingere, Dezamagire si Teama".

Prezentare detaliata:

Voi putea vreodata sa fiu liber de sentimentul adanc de a fi singur si al nimanui ? As putea experimenta vreodata, ca respingerea si teama sa nu mai aiba influenta asupra mea ? Voi putea vreodata sa ma simt pe deplin in siguranta, acceptat si iubit, asa cum constientizez ca am nevoie ? Exista leac pentru inima mea vatamata de atatea nedreptati traite din partea altora ?

 

In acest seminar vom analiza impreuna respingerea si nedreptatile din viata noastra, ce influente au avut asupra noastra aceste trairi chiar din primele momente ale existentei noastre pe acest pamant si pana astazi. Vom reflecta la modul in care putem invata sa identificam si sa renuntam la acele convingeri gresite care s-au adancit in inima noastra, fara sa ne dam seama si pe care ne-am construit viata psihica, emotionala si spirituala, comportamentul si destinul nostru.

 

De asemenea vom analiza cum sentimentul de a fi singur, neinteles, neidreptatit, respins ne-a impins la un stil de viata prin care ne-am instrainat singuri de noi insine, de oameni si de Dumnezeu, lucru care ne-a alterat capacitatea de a lua decizii bune, de a ne bucura de viata si de a avea o relatie vie cu Creatorul nostru.

 

Dintre toate sentimentele care le traieste un om, cele mai necesare pentru bunastarea lui psihica, sunt: cel al iertarii, al apartenentei si al bucuriei de a se sti iubit. Nu exista alte sentimente mai valoroase care sa ne confera vindecare interioara, echilibru si siguranta, decat sa stim ca suntem considerati valorosi de cineva.

                                          

Intelegand si insusindu-ne aceste adevaruri eliberatoare, ele ne vor schimba pas cu pas, viata. Vom descoperi bucuria de a sti ca, in unicitatea noastra, suntem pretiosi, valorosi si iubiti. Vom dobandi o noua libertate o data ce ne stim priviti cu drag, acceptati neconditionat si iubiti, experienta care va risipi respingerea de care am avut parte asa de mult de-a lungul vietii si care a aruncat asupra noastra, de atatea ori, o umbra intunecata si rece.

 

Toate relatiile noastre cu cei din jur vor fi influentate de simtamantul nostru interior ca, Cineva ne cunoaste exact asa cum suntem si totusi ne iubeste, nemasurat de mult ! Urmand ca pe viitor nimic sa nu ne mai poata fura pacea interioara, inradacinata pe certitudinea profunda ca suntem, fara indoiala, copii preaiubiti ai lui Dumnezeu.

 

Intrebari la care vom medita impreuna:

  • Acceptat sau respins – Cum te simti acolo, adanc in inima ta ?
  • Cum a fost startul tau in viata ? Dar copilaria si adolescenta ? Cat de valoros te-ai simtit ?
  • Esti destul de bun pentru a fi acceptat ? Ce ai incercat pana acum sa faci pentru a fi acceptat de ceilalti ? A functionat ?
  • Cum crezi tu ca te vede Dumnezeu ? Cum crezi tu ca te vad ceilalti ?
  • Cine esti tu de fapt ? Cum sa te cunosti si sa te iubesti pe tine insuti ?
  • Cum sa recunosti unicitatea si dorintele cu care te-a inzestrat Dumnezeu ?
  • Ce convingeri gresite ai acceptat in mintea ta ca fiind adevar si care au fost consecintele acestora asupra vietii si relatiilor tale ?
  • Ce este sanatos pentru tine sa crezi mai departe ? Cum poti sa schimbi conceptiile gresite din mintea ta, asa incat sa ai parte de o viata din belsug ?
  • Cum poti semana si secera acceptare in viata ta, in mod continuu ?

Traineri: Maria Stefania Boldea – Psiholog, Psihoterapeut; Dan Boldea – Consilier Psihologic NLP.

Website: www.PsihologConstanta.ro        

 

Seminarul este deschis tuturor. Fii sociabil, spune si la alte persoane de acest seminar !

Pentru a te inscrie, trimite un sms cu numele tau, specificand inscrierea la acest seminar si numarul de persoane participante, la nr. de tel: 0726 227 085

Multumim pentru interesul tau in domeniul vindecarii interioare. Te asteptam cu bucurie si drag !

Autorul acestei oferte:

Alfa - Centrul de Sanatate Psihica si Comportamentala

Localitate: Constanta

Judet: Constanta

Adresa: Str. Pictor Nicolae Grigorescu, nr 87. cartier Dacia. (in spatele Scolii Spectrum, langa Centrul de plasament Ovidius - Scoala speciala nr.1 ) Constanta.

Telefon: 0726227085

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.