CT torace cu substanta de contrast

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-39%
valabilitate
expirata
300.00 lei
Pret vechi: 495.00 lei | Economisesti: 195 lei
44 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Centrul de Imagistica Sphera va ofera posibilitatea de a efectua investigatia CT regiune toracica cu substanta de contrast cu doar 300 lei!

Reduceri medicale: CT torace cu substanta de contrast

Prezentare detaliata:

Centrul de Imagistica Sphera va ofera posibilitatea de a efectua o tomografie computerizata (CT) torace cu substanta de contrast la pretul de numai 300 lei.

 

Investigatia va fi realizata pe computerul tomograf GE Optima 520 (an fabricatie 2016) care este recunoscut ca unul dintre cele mai puternice și versatile instrumente de formare a imaginii în cadrul luptei împotriva cancerului, de la diagnostic la monitorizare. CT Optima 520 permite medicului să vadă anatomia și leziunile în mod clar, iar imaginile de calitate înaltă îl ajută pe acesta să detecteze și să evalueze leziunile mici și să le urmărească în timp.

 

*) Tomografia computerizata poate fi efectuata doar pe baza de recomandare medicala!

**) Inainte cu 24 h de efectuarea investigatiei, pacientul trebuie sa-si evalueze functia renala prin dozare de Uree si Creatinina.

 

Centrul de Imagistica Sphera:
B-dul Marasesti nr. 90, Sector 4, Bucuresti

Centrul Medical Sphera

Autorul acestei oferte:

Centrul Medical Sphera

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: B-dul Marasesti nr. 90 | Calea Dorobantilor nr. 58

Telefon: 0314335069

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK