ALBIRE DENTARĂ PROFESIONALĂ CU LAMPA SPECIALĂ ÎN CABINET

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-33%
valabilitate
expirata
799.00 lei
Pret vechi: 1200.00 lei | Economisesti: 401 lei
20 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

De Ziua Indragostitilor oferiti persoanei iubite un Zămbet Magic. Albire dentară profesională in cabinet cu lampa specială, dar si periaj profesional pentru rezultate spectaculoase. Programati-vă la 0732 010 078 si bucuria rezultatului va fi pe măsura asteptărilor.

Reduceri medicale: ALBIRE DENTARĂ PROFESIONALĂ CU LAMPA SPECIALĂ ÎN CABINET

Prezentare detaliata:

 

Albirea dentară în clinica Magic Elite Dent se face doar cu lampa profesională. Lampa profesională prezintă timp de expunere ajustabil controlat de apărat, iar aceste opțiuni fac ca albirea să se realizeze în siguranță și să nu apăra sensibilitatea dentinară,datorită modului personalizat pentru fiecare pacient în parte unde se reglează intensitatea și timpul de expunere la lampă. Astfel efectul de albire este maxim, dar și protecția sensibilității este maximă. De asemenea PROTECȚIA GINGIVALA este asigurată de diga lichidă( material ce se aplică cu ajutorul unui dispozitiv între dinte și gingie pentru protecția gingiei de materialul de albire. Materialul de albire provoacă sensibilitate gingivală dacă intră în contact cu gingia).
De asemenea înainte de aplicarea materialului de albire și a digăi lichide se face un periaj profesional pentru rezultate maxime.
Timpul de expunere este între 30-40 minute. În acest timp puteți să vizionați programul preferat, într-un fotoliu confortabil.
În clinica noastră totul este la superlativ.
Alegeți Magic Elite Dent pentru că meritați tot ce e mai bun! 

Magic Elite Dent

Autorul acestei oferte:

Magic Elite Dent

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: sos. Chitilei, nr 114-116, sect 1. (repere Bucurestii Noi,Pajura,Jiului,Grivita)

Telefon: 0732010017

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK