Pachet I OG - consultatie + ecografie + PAP

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-35%
valabilitate
expirata
185.00 lei
Pret vechi: 285.00 lei | Economisesti: 100 lei
50 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

CM Sphera Dorobanti va pune la dispozitie posibilitatea de a efectua o evaluare completa de obstetrica - ginecologie la pretul promotional de 185 lei.

Reduceri medicale: Pachet I OG - consultatie + ecografie + PAP

Prezentare detaliata:

 

Pachetul contine:

– Consultație Ginecologie
– Ecografie transvaginală
– Examen Babeș Papanicolau (metoda tradițională)

 

Promotia este valabila pana la 30 septembrie 2017 in CM Sphera Dorobanti, la Dr. Adriana Coroama, Medic Primar Obstetrica - Ginecologie.

 

Consultatia de Ginecologie poate descoperi din timp unele afectiuni, fiind astfel evitate situatiile dificile sau complicatiile ce pot aparea in timp. Este recomandat sa fie facuta cel putin o data pe an.

 

Examenul Babes Papanicolau este folosit in scopul identificarii modificarilor celulare anormale de la nivelul cervixului si pentru screeningul cancerului de col uterin, iar cu ajutorul examenului secretiei vaginale pot fi diagnosticate diverse infectii si/sau boli cu transmitere sexuala.

Pregatirea pentru recoltare

Cu 48 ore inaintea recoltarii evitatati raporturile sexuale, spalaturile vaginale, efectuarea de tratamente (contraceptive, dezinfectante, geluri) sau alte manevre intravaginale. Va recomandam ca recoltarea sa fie facuta in afara perioadei menstruale, ideal in perioada de mijloc a ciclului menstrual. De asemenea, este indicat sa pastrati un interval de 3 luni fata de recoltarea anterioara.

 

Ecografia transvaginala este metoda imagistica cea mai utilizată pentru investigarea organelor genitale feminine (uter, ovare, trompe uterine) si reprezinta examinarea acestora cu ajutorul ultrasunetelor.

 

CM Sphera Dorobanti

Calea Dorobanți nr. 58, Sector 1, București

 

Centrul Medical Sphera

Autorul acestei oferte:

Centrul Medical Sphera

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: B-dul Marasesti nr. 90 | Calea Dorobantilor nr. 58

Telefon: 0314335069

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK