Lentile FILTRU PC

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-28%
valabilitate
expirata
483.84 lei
Pret vechi: 672.00 lei | Economisesti: 188.16 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Lentile filtru PC 1.6 subtiate se pot monta pe orice rama

Prezentare detaliata:

Este cea mai recenta inovatie din familia Crizal - ofera o mai buna protectie pentru sanatatea ochilor. Razele UV periculoase si lumina albastra - violet sunt filtrate, in timp ce lumina utila este lasata sa treaca. Astfel, Crizal Prevencia ajuta la prevenirea imbatranirii premature a ochilor. De asemenea, Crizal Prevencia ofera cea mai completa protectie a lentilelor impotriva reflexiilor, murdariei, zgarieturilor, prafului si apei.

Lumina joaca un rol important in sanatatea de zi cu zi:

- Lumina din domeniul vizibil este extrem de importanta pentru perceperea lumii inconjuratoare: forme, detalii, culori;
- Lumina blue - turcoaz este foarte importanta pentru sanatatea in ansamblu: reglarea ciclurilor se somn/veghe, dispozitie, performante cognitive etc.
Dar lumina poate fi si cauza imbatranirii premature a ochilor:
- Razele UV sunt daunatoare pentru ochi, asa cum sunt si pentru piele, actiunea lor acumulandu - se pe parcursul intregii vieti si garbind imbatranirea ochilor si aparitia cataractei.
- Lumina blue - violet daunatoare a fost indentificata recent ca fiind nociva pentru celulele retinei. Cauzand leziuni oculare pe termen lung, ea poate grabi aparitia degenerescentei maculare legate de varsta (AMD).
Crizal Prevencia previne imbatranirea prematura a ochilor, prin filtrarea selectiva a luminii daunatoare.

 

Autorul acestei oferte:

Localitate:

Judet:

Adresa:

Telefon: 0766531779

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK