Gel de dus exfoliant cu Dictam (Origanum dictamus) si roscove 250 ml

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-15%
valabilitate
expirata
31.28 lei
Pret vechi: 36.80 lei | Economisesti: 5.52 lei
N/A disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Celulele pielii noastre se reînnoiesc zilnic. Totuşi, cu vârsta, procesul de reinnoire celulara incetineşte. Prin urmare, pentru procesul de exfoliere ai nevoie de un scrub bun pentru corp, care sa indeparteze celulele moarte de piele şi să-i ofere strălucire corpului tău.

Reduceri medicale: Gel de dus exfoliant cu Dictam (Origanum dictamus) si roscove 250 ml

Prezentare detaliata:

BioAroma foloseste boabe de Roșcove pentru a matifia suprafața pielii, stimulează microcirculația și tonifiază pielea. Siropul de roșcove are scopul de a hidrata si de a catifela pielea.


Oreganul cretan se considera a fi cel mai inovator produs folosit in industria cosmetică. Folosit încă în antichitate pentru dezinfectarea ranilor produse de suliţele de vanatoare, el are proprietati antibacteriene, antifungice şi antimicrobiene. Oreganum dictamnus îmbunătăţeşte circulaţia şi conferă fermitate şi elasticitate pielii.

Autorul acestei oferte:

Localitate:

Judet:

Adresa:

Telefon: 0731394946

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.