Sedinta de peeling chimic

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-23%
valabilitate
expirata
139.00 lei
Pret vechi: 180.00 lei | Economisesti: 41 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Cluj
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Acest tratament este recomandat și celor care își doresc îmbunătățirea aspectului tenului pentru că acesta să devină mai luminos și mai catifelat în urma unei singure ședințe.

Reduceri medicale: Sedinta de peeling chimic

Prezentare detaliata:

Acest tratament este recomandat și celor care își doresc îmbunătățirea aspectului tenului pentru că acesta să devină mai luminos și mai catifelat în urma unei singure ședințe.
După procedura de peeling (ziua a-3-a, cu diferențe ce țin de fiecare tip de piele) apare o descuamare a stratului superficial al tegumentului, iar după aproximativ 2 săptămâni pielea se regenerează complet și se constată o vizibilă îmbunătățire a acesteia.
Peelingul este propice tratării unor afecțiuni (acnee, rozacee, pigmentări ale feței, riduri fine) care pot fi remediate prin câteva ședințe de peeling. 

Centrul medical Medsan

Autorul acestei oferte:

Centrul medical Medsan

Localitate: Cluj-Napoca

Judet: Cluj

Adresa: str. Ilie Macelaru, nr. 28

Telefon: 0264597603

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK