Augumentare buze si umplere riduri cu acid hialuronic

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-51%
valabilitate
expirata
99.00 euro
Pret vechi: 200.00 euro | Economisesti: 101 euro
199 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Augumentare buze si umplere riduri cu acid hialuronic.

Prezentare detaliata:

Augumentare buze cu acid hialuronic.

In ultima vreme tot mai multe paciente isi doresc niste buze mai pline, mai senzuale. Acest tip de interventie nu este cerut numai de pacientele tinere ci si de cele de varsta medie la care atat buzele cat si sistemul osos al mandibulei si al dintilor se atrofiaza iar modificarile astfel aparute nu sunt dintre cele dorite.

Solutia este o augumentare a buzelor, fie cu grasime proprie, fie cu acid hialuronic cu filere. In ultimul timp cu rezultate foarte bune se folosesc implante permanente cu permalipt, implante din SUA foarte frumoase si care dau in final un rezultat foarte bun, frumos si firesc, nimic nu atrage atentia in mod ostentativ si acest lucru este foarte apreciat de paciente.

 

Fix Clinique

Autorul acestei oferte:

Fix Clinique

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Bulevardul Bucurestii Noi Nr. 64, Sector 1, Bucuresti, Romania

Telefon: 0722844470

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK