BOTOX

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-51%
valabilitate
expirata
99.00 euro
Pret vechi: 200.00 euro | Economisesti: 101 euro
199 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

BOTOX 99EURO / zona.

Prezentare detaliata:

Injectarea de toxina botulinica, nu este nociva pentru organism. Mecanismul de actiune este de a relaxa muschii mimicii si in acest fel se reduc ridurile.

 

Pe langa aceasta actiune de relaxare toxina botulinica are si un efect trofic – imbunatateste circulatia la nivelul fetei. Injectarea de toxina botulinica se face atat la nivelul fruntii cat si la nivelul ochilor, periorbital, laba – gastei, se poate face si la nivelul gatului pentru a sterge benzile platismale.

Nu exista reactii adverse. Sunt foarte multe produse pe piata: Injectare cu Vistabel foarte purificata, este o interventie foarte cautata si cu efecte foarte bune.

http://fixclinic.ro/

Fix Clinique

Autorul acestei oferte:

Fix Clinique

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Bulevardul Bucurestii Noi Nr. 64, Sector 1, Bucuresti, Romania

Telefon: 0722844470

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK