Seminar Gratuit: “Identifica-ti ADN-ul tau spiritual”. Duminica 28 Mai, orele 10:00 - 16:00

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-100%
valabilitate
expirata
0.00 lei
Pret vechi: 100.00 lei | Economisesti: 100 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Constanta
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Dumnezeu nu a randuit pentru nimeni mediocritatea, o viata marunta si limitata. Mediocritatea este contributia noastra si a mediului in care traim. Suntem destinati sa luminam, de aceea exista in noi toti, o tanjire continua dupa semnificatie, maretie si sublim.

Reduceri medicale: Seminar Gratuit: “Identifica-ti ADN-ul tau spiritual”. Duminica 28 Mai, orele 10:00 - 16:00

Prezentare detaliata:

.

Cum ar fi sa te simti sigur pe tine si cu adevarat implinit ?
Cum ar fi sa sti exact ce resurse si abilitati ai, si sa le valorifici asa incat viata ta sa primeasca sens ?
Cum ar fi sa ai curajul de a initia proiecte noi, care sa le duci la bun sfarsit, si sa iti reuseasca din plin, pentru ca sunt in congruenta cu toata fiinta ta ?

Ti s-a spus simplu ca esti coleric sau sangvinic, melancolic sau flegmatic, si te-ai regasit in aceste tipuri de temperamente mai mult sau mai putin, dar totusi au ramas unele intrebari la care n-ai primit raspuns. Dumnezeu a suflat peste om suflarea de viata, si o data cu aceasta suflare a pus in el ceva unic: duhul omului.
Aceasta farama de lumina, este acea parte din noi prin c...are ne asemanam cu Dumnezeu, Il cautam pe Dumnezeu, si simtim dorul dupa ceva mai bun si mai frumos decat am trait pana acum. Si aceasta nu este totul, duhul nostru, de asemenea contine unicitatea noastra, prin care suntem diferiti de toti oamenii, chiar si de proprii nostri parinti, si chiar daca cei din jurul nostru au facut mereu presiuni asupra noastra sa gandim si sa fim ca si ei, mereu am stiut ca suntem si ne simtim diferit.
 
Odata cu acest duh, noi am primit un dar unic, cand am fost conceputi in pantecul mamei noastre. Dumnezeu ne-a trimis in aceasta lume purtand in noi o comoara nepretuita. Nimeni nu a venit in lumea aceasta fara sa fi mostenit de la Tatal luminii un dar special si minunat, specific lui, prin care sa poata sa se ridice deasupra slabiciunilor, sa poata sa exceleze si sa straluceasca in lumea aceasta.
 
Exista in noi un design mult mai profund si mai complex decat temperamentul, caracterul, sau personalitatea noastra, este ceva scris in noi, de Dumnezeu Insusi, in ADN-ul nostru spriritual. In el este codificata, identitatea si destinul nostru, deosebit pentru fiecare persoana in parte.
Sarcina noastra este sa ne descoperim, sa ne cunoastem identitatea divina, uniciatea si darul pe care Dumnezeu ni l-a dat si sa lasam ca aceasta lumina sa staluceasca cu putere, pentru a ne simti cu adevarat impliniti, pentru a aduce binecuvantare prin ceea ce am fost destinati sa fim, noua insine, celor din familiile noastre si celor care ne inconjoara.
 
Cum ar fi sa primesti o viziune noua asupra vietii tale, care sa te motiveze, sa ai curaj, sa te ridici si sa dai la o parte orice blocaj, si impotrivire, pentru a fi cu adevarat tu insuti ?!
Cum ar fi sa devii campionul vietii tale ? Sa fii tu, in cea mai buna varianta a ta, sa inveti cum sa daruiesti tot ce-i mai bun din tine ?
Acest seminar este pentru tine! Este o ocazie si o oportunitate minunata de a te dezvolta si de a creste din punct de vedere personal: psihic, emotional si spiritual !! Vino la acest seminar si descopera care este ADN-ul tau interior si cum ai fost destinat sa traiesti. Descopera-ti maretia interioara si care este darul tau special din partea Creatorului ! Acest seminar este un seminar dinamic, revelator, cu profunzimi si intelesuri care iti pot schimba intr-un mod minunat viata.
 
Ce vei obtine prin participarea la acest seminar:
◾Devii mai constient cu privire la cine esti tu si care este unicitatea ta.
◾Iti vei identifica mai exact care sunt: darul tau, resursele si abilitatile tale inascute.
◾Iti vei cunoaste chemarea si menirea ta specifica, in lumea aceasta.
◾Vei deveni mai sociabil, ii vei intelege mai bine pe cei din jurul tau: actiunile, comportamentul si reactiile lor.
◾Vei fi mai capabil sa interactionezi eficient cu cei din jurul tau si sa lucrezi in echipa.
◾Vei fi un partener de cuplu si un parinte mai bun.
◾Prin autocunoastere te vei dezvolta personal si vei deveni mai echilibrat: psihic, emotional, comportamental si relational.
◾Vei dezvolta mai multa incredere in tine, si ca urmare vei avea curajul de a initia lucruri, noi in congruenta cu ceea ce esti tu cu adevarat.
In concluzie: Vei fi mai fericit ! Stiinta de a fi fericit se invata ! Vino impreuna cu noi sa descoperi universul minunat din interiorul tau !
 
Trainer: SIMONA SCUMPIA– psiholog.
Licentiata in Psihologie Cognitiv Comportamentala, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Master in Psihologia Sanatatii, Universitatea Babes Bolyai - Cluj Napoca.
 
Cum ar fi sa cunosti in profunzime, cine esti tu de fapt, si sa iti placa ce descoperi ?
Cum ar fi sa sti ce iti doresti cu adevarat, si sa fii atat de motivat si ferm in hotararile tale, incat sa nu te mai poata opri nimic ?
Cum ar fi sa iti cunosti chemarea si menirea ta, in lumea aceasta, si sa poti pasi cu incredere in necunoscut ?
Vino impreuna cu noi la acest seminar provocator, si descopera potentialul fantastic care exista in tine !!
 
Locatie: HOTEL OXFORD. Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 202A. Constanta.
Data: DUMINICA 28 MAI, orele: 10:00 – 16:00, cu doua pauze: pentru pranz, care se va servi pentru cei care isi doresc acest lucru, in incinta hotelului Oxford, contra cost, si o pauza de cafea, oferita de organizatori.
Esti rugat sa fii punctual si sa ai la tine ce ai nevoie pentru a lua notite, pentru ca vei avea de completat un test pentru identificarea darului tau.
 
Pentru inscriere, trimite SMS la nr. de tel 0726 227 085, cu numele, prenumele, solicitarea de a fi inscris la acest seminar si numarul de persoane.
Seminarul este Gratuit !
Organizator: Alfa - Centrul de Sanatate Psihica si Comportamentala.
Fii sociabil si spune despre acest seminar si altora care crezi ca s-ar bucura sa poata veni !
 
Alfa - Centrul de Sanatate Psihica si Comportamentala mai organizeaza :
* ATELIERE SI CURSURI PSIHOLOGICE DE DEZVOLTARE PERSONALA, Sambata ora 16:00 - 18:00. Pretul unei sesiuni 70 de lei.
* INTALNIRI DE GRUP Gratuite, cu tematica spirituala: "LUMINA PENTRU MINTE SI SUFLET". Duminica orele 16:00 - 18:00.
* Workshop-uri, activitati recreative si educative pentru adolescenti, si adulti.
Sedinte de Consiliere si Psihoterapie, Individuala sau pentru Familie: Cuplu si Copii.
* DAN BOLDEA - Consilier Programare Neuro Lingvistica, Life Coach, pret 120 lei. Tel. 0721 205 742.
* MARIA BOLDEA - Psiholog. Psihoterapeut, pret 140 lei. Tel. 0726 227 085
Mai multe detalii gasesti pe: www.PsihologConstanta.ro
Esti asteptat cu mult drag !

 

 

 

Autorul acestei oferte:

Alfa - Centrul de Sanatate Psihica si Comportamentala

Localitate: Constanta

Judet: Constanta

Adresa: Str. Pictor Nicolae Grigorescu, nr 87. cartier Dacia. (in spatele Scolii Spectrum, langa Centrul de plasament Ovidius - Scoala speciala nr.1 ) Constanta.

Telefon: 0726227085

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.