Acum consultație gratuită chirurgie bariatrică!

-100%
valabilitate
1z 3h 17m
0.00 lei
Pret vechi: 150.00 lei | Economisesti: 150 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti

Scurta prezentare:

Ai probleme cu greutatea în exces şi nu ştii de unde să începi? Vino la un consult gratuit de chirurgie bariatrică până la 31 mai. Tu îţi reduci greutatea, noi reducem preţurile! La Metropolitan Hospital poţi beneficia de operaţia de micşorare a stomacului la preţul de 24 600 lei.

Prezentare detaliata:

Vino la un consult gratuit de chirurgie bariatrică până la 31 mai iar specialiştii noştri te vor ajuta să ajungi la greutatea cu care să te simţi bine. Tu îţi reduci greutatea, noi reducem preţurile! La Metropolitan Hospital poţi beneficia de operaţia de micşorare a stomacului la preţul de 24 600 lei. Eficienţa remarcabilă a acestei intervenţii, rezolvarea comorbidităţilor asociate obezităţii, siguranţa în creştere a intervenţiilor, dar mai ales capacitatea extraordinară  de a schimba vieţi, au făcut din această abordare terapeutică una dintre cele mai ofertante în practica medicală. Vino sa afli solutia potrivita pentru tine. Noi facem cinste cu un consult, tu trebuie doar sa te prezinti! Programari la: 0731 550 196.

Metropolitan Hospital

Autorul acestei oferte:

Metropolitan Hospital

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Calea Serban Voda, nr.95-101

Telefon: 0731550196

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK