Implant dentar Alpha BIO

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-42%
valabilitate
expirata
350.00 euro
Pret vechi: 600.00 euro | Economisesti: 250 euro
10 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Acum, la Dentica poti beneficia de unele din cele mai cunoscute implanturi la nivel mondial- implanturile dentare AlphaBio! Acestea sunt fabricate in Israel si dispun de o garnatie de 8 ani a surubului.

Reduceri medicale: Implant dentar Alpha BIO

Prezentare detaliata:

Cel mai raspandit mit legat de interventia de inserare de implant dentar este acela ca este o procedura dureroasa si chinuitoare pentru pacient. Realitatea este alta- nu sunt putini pacintii care sunt surprinsi de cat de usoara si suportabila este aceasta operatie. Majoritatea pacientilor nu simt niciun fel de durere in timpul operatiei iar dupa doar putin disconfort. Un alt motiv de ingrijorare pentru pacientii carora li se recomanda implantul dentar este forma intimidanta de surub pe care acestea o au. In practica, forma implantului confera stabilitate viitoarei coroane si ajuta la procesul de osteointegrare.

 

Dar, haideti sa incepem cu inceputul!

 

Ce inseamna interventia de inserare de implant?

Implanturile dentare sunt inserate direct in osul alveolar mandibular sau maxilar inlocuind radacina dintelui pierdut. Peste aceste implanturi se aplica coroane fizionomice sau supraproteze dentare fixe sau mobile pentru a forma un complex asemanator dintelui natural. Variantele de protezare sunt multiple de la o singura coroana la punti sau supraproteze ancorate pe implanturi. Protezarea poate fi facuta imediat sau dupa o perioada de timp in functie de caz.

 

De ce este important sa alegi cu grija sistemul de implanturi?

Cele mai moderne sisteme de implanturi sunt confectionate din titan pur sau din aliaj de titan. Acest metal are abilitatea unica de a fuziona direct cu osul printr-un proces denumit osteointegrare. Astfel este extrem de important ca implantul sa aibe un design care va permite o suprafata mai mare de contact intre implant si os. Acest lucru este obtinut prin doua moduri: confectionarea implantului cu spire asemanator unui surub si prin rugozitatimicroscopic pe suprafata implantului. Acestea ofera implantului precizie si stabilitate, ambele fiind necesare pentru vindecare si osteointegrare. Sistemul de implanturi Alpha Bio a devenit unul dintre cele mai folosite sisteme din lume datorita stabilitatii sale, a rezistentei in timp si a usurintei cu care se osteointegreaza.

 

Programeaza-te acum la o consultatie si afla daca ti se potriveste acest tip de tratament! Echipa noastra iti sta la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie!

Clinica Dentica

Autorul acestei oferte:

Clinica Dentica

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Strada Dumitru Zosima, nr.91

Telefon: 0724006146

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK