Ecografie mamara (sani si axile)

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-33%
valabilitate
expirata
40.00 lei
Pret vechi: 60.00 lei | Economisesti: 20 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Sibiu
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Ecografia sanilor si axilelor (sub brat) la femei este cea mai simpla si totodata cea mai eficienta metoda de depistare timpurie a afectiunilor sanilor, care pot trece neobservate datorita influentelor hormonale legate de ciclu. Este metoda de electie pentru depistarea nodulilor, tumorilor, chisturilor sau inflamatiei sanilor si a axilelor.

Prezentare detaliata:

Ecografia sanilor si axilelor (sub brat) la femei este cea mai simpla si totodata cea mai eficienta metoda de depistare timpurie a afectiunilor sanilor, care pot trece neobservate datorita influentelor hormonale legate de ciclu.

Este metoda de electie pentru depistarea nodulilor, tumorilor, chisturilor sau inflamatiei sanilor si a axilelor.

Este recomandat ca fiecare femeie sa faca un examen ecografic al sanilor si axilelor in fiecare an, chiar daca nu au niciun fel de semne sau simptome de boala.

In acest fel se pot depista in timp util cele mai grave tumori ale sanilor, cancere care daca sunt depistate in faze timpurii sunt tratabile si vindecabile 100%

Mamografia este o metoda de diagnostic invaziva, pentru ca foloseste raze x si nici nu poate inlocui ecografia, care, asa cum am spus, este metoda de diagnostic cea mai sensibila pentru depistarea afectiunilor sanului.

De aceea recomand femeilor sa nu se expuna inutil la mamografie, pentru ca nu vor primi un rezultat concludent, ci vor  fi indrumate sa-si faca si o ecografie mamara.

Mărieș Dorin - Cabinet Individual Sănătate Publica

Autorul acestei oferte:

Mărieș Dorin - Cabinet Individual Sănătate Publica

Localitate: Sibiu

Judet: Sibiu

Adresa: str. Valea Mare nr. 8

Telefon: 0269212258

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.