Sedinte de psihoterapie PENTRU TOTI !

-20%
valabilitate
0z 4h 49m
120.00 lei
Pret vechi: 150.00 lei | Economisesti: 30 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti

Scurta prezentare:

Sedintele de psihoterapie se adreseaza TUTUROR persoanelor care simt ca nu pot gestiona singure o situatie din viata lor, sau pe care au incercat singure sa o gestioneze sau au fugit prea mult de a o rezolva. Psihoterapeutul este persoana specializata sa te ajute in astfel de situatii, cu un efort mai mic si intr-un timp mai scurt.

Reduceri medicale: Sedinte de psihoterapie PENTRU TOTI !

Prezentare detaliata:

Psihoterapia se adreseaza tuturor, fiind vorba despre viata in toate aspectele ei, cu toata complexitatea de emotii si trairi pe care persoanele cu care se interactioneaza,sau intamplarile si evenimentele ce au loc , le provoaca, aducand starea de a fi de aici si acum. In psihoterapie se poate aborda absolut orice aspect al vietii , spre a atinge o stare de mai bine, cu ajutorul specializat al psihoterapeutului; fie ca este vorba de a depasi o pierdere: a unei persoane dragi , sau o pierdere materiala, un job, o casa , etc , fie pentru a schimba anumite comportamente care intretin un stil de viata nedorit: in relatia de cuplu, in relatia cu sefii sau colegii, sau adictii ca fumatul, alcoolismul, bulimia, dependenta de jocuri, etc; fie pentru a reusi sa se pastreze o stare sufleteasca pozitiva in situatia unor dureri, afectiuni sau boli fizice dar si de a lucra prin hipnoterapie pentru a le ameliora/ trata , ca si tratament complementar medicinei si mai ales pentru a gasi o solutie de a gestiona conflictele interioare cu care persoana s-a confruntat si se confrunta; Deasemenea, pentru a lua anumite decizii, pe care persoana le gaseste dificil de luat, cu privire la orice plan al vietii, cu ajutorul psihoterapeutului, se pot accesa mai usor resursele interioare spre a depasi blocajele si a lua o decizie de autodezvoltare si crestere personala; Psihoterapia este foarte utila, obligatorie aproape, in cazul persoanelor care au experimentat traume in copilarie, in cazul persoanelor abuzate psihic sau fizice, spre a reusi sa se ajunga la o stare de acceptare a trecutului, pentru ca persoana sa isi poata trai  viata "aici si acum".

In momente de dificultate,se pot accesa resurse interioare de care nu stiati ca dispuneti !

Omul are  mecanisme, fizic si psihic, si detine resurse interioare suficiente pentru a putea trai si depasi absolut orice situatie de viata!

Croitoru Marinela - Cabinet de psihologie

Autorul acestei oferte:

Croitoru Marinela - Cabinet de psihologie

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Piata Romana ( coloane )

Telefon: 0724279453

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK