Coroane ceramice pe suport de zirconiu CAD-CAM numai 750 lei

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-44%
valabilitate
expirata
750.00 lei
Pret vechi: 1350.00 lei | Economisesti: 600 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

- Oferta valabila pana in Iulie 2017 si include toate etapele care tin de confectinarea coroanei (amprenta, doua probe) si cimentarea (cu un ciment dual de ultima generatie) - Nu include tratamentele de care ar putea avea nevoie dintele inainte de amprenta (ex: tratamentul cariilor, tratament sau retratament de canal) - Oferim garantie 2 ani

Reduceri medicale: Coroane ceramice pe suport de zirconiu CAD-CAM numai 750 lei

Prezentare detaliata:

Coroana dentara este un tip de lucrare de restaurare care acopera un dinte natural sau unul implantat, pe portiunea lui vizibila.

Recomandam pacientilor care au nevoie de reconstituirea unui dinte afectat coroana dentara de ceramica pe support de zirconiu, deoarece aceasta raspunde cel mai bine solicitarii la care este supus un dinte in timp, prin beneficiile oferite:

 

  • Rezistenta – Coroana ceramica pe zirconiu dureaza mai mult decat orice alt tip de coroana, fiind rezistente la uzura
  • Estetica – Aceste coroane au o culoare translucida care nu se deosebeste de culoarea dintilor naturali
  • Biocompatibilitate – Sunt adoptate foarte usor de organismul uman, nu apar reactii de respingere

Pentru ca o coroana dentara sa reziste in timp este esential ca pacientii sa pastreze igiena orala corecta.

 

Restaurarea dintilor afectati (devitalizati, fracturati sau celor mai mici decat cei alaturati) cu coroane dentare duce la recapatarea zambetului natural, reda increderea de sine, putand fi aplicata atat in cazul dintilor frontali, cat si a premolarilor si molarilor.

 

Tehnologii

Realizarea coroanelor de ceramica necesita tehnologia CAD-CAM, care este implementata in laboratorul de tehnica dentara Dr. Fischer. Tehnologia CAD presupune vizualizarea coroanei dentare in diferite moduri, testand compatibiliarea prin simulari multiple.


Tehnologia CAM ajuta la productia propriu-zisa, folosindu-se de datele oferite de tehnologia CAD.
Coroanele dentare din ceramica pe suport de zirconiu vor capata aspectul si functiile unui dinte natural.

 

Cum se “imbraca” dintii in coroanele de ceramica pe suport de zirconiu?

Procedura este similara cu cele aplicate si pentru alte tipuri de coroane dentare.
Aceasta presupune doua etape: pregatirea coroanei si montarea ei.

In prima etapa, se examineaza si masoara dintii. Medicul va explica pacientului toti pasii pana la montarea coroanei in sine. Dupa aceea, dintele afectat va fi tratat, pregatit si slefuit. Astfel incat, atunci cand coroana ceramica pe zirconiu este montata, dimensiunea noului dinte sa nu afecteze ocluzia, sa se potriveasca cu restul danturii.

Dupa ce se ia amprenta dupa dinte, capa coroanei va fi proiectata si realizata in laboratorul tehnic dentar iar aceasta va fi suportul coroanei finale. Timpul de pregatire a coroanei este de aproximativ 10 zile, perioada in care pacientului i se fixeaza temporar o coroana dentara din acrilat pe bont, pentru a nu-i afecta estetica si confortul.

Dupa ce coroana este finisata in laborator, ea poate fi montata in cavitatea bucala a pacientului, unde se vor lua ultimele retusuri, pentru a verifica daca aceasta se potriveste.

Durata medie a restaurarii unui dinte cu coroana de ceramica pe suport de zirconiu este de 3- 4 sedinte, deci poate ajunge la o luna pana ce se definitiveaza.

Smile Dental Spa

Autorul acestei oferte:

Smile Dental Spa

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Str Hategana nr 7, ap 2

Telefon: 0722834570

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.