Psihoterapie si dezvoltare personala - pret/sedinta 1 ora [prin ro-medic]

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-17%
valabilitate
expirata
100.00 lei
Pret vechi: 120.00 lei | Economisesti: 20 lei
10 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Sunt Emi Ghinea si sustin oamenii sa aiba o viata mai implinita, lucru care imi ofera multumire sufleteasca de nedescris!

Reduceri medicale: Psihoterapie si dezvoltare personala - pret/sedinta 1 ora [prin ro-medic]

Prezentare detaliata:

Sunt psihoterapeut acreditat de Colegiului Psihologilor din România cu formarea de baza în terapie sistemică de familie, cuplu şi copil având competenţe înterapie individuală (indiferent de problematica), terapie de grup dar şi  dezvoltare personală.

Sunt totodată soţie şi mama– experienţă care mă ajută înpracticarea psihoterapiei în lucrul cu familii, cupluri, copii şi adolescenţi sau orice persoane care îşi doresc să aibă o viaţă mai împlinită.

Dezvoltarea personală este şi una din preocupările mele permanente motiv pentru care am urmat în ultimii 10 ani cursuri de acest fel atât în orientare sistemică cât şi în psihodramă, orientare experentiala, orientare cognitiv-comportamentală dar şi cursuri de comunicare eficientă si leadership .

Dacă vrei să mă cunoşti află că sunt o persoană deschisa, calda, increzatoare in oameni şi în capacitatea lor de reuşită SI sunt în acelaşi timp activă, orientată în muncămea spre rezultate practice şi vizibile .

Curiozitatea terapeutică mă ajută enorm să cunosc oamenii aşa cum sunt ei cu gândurile, emoţiile şi nu în ultimul rând conuita lor din viaţă de zi cu zi .

Dupa cum am zis, este o pasiune pentru mine ceea ce fac si consider ca acesta e unul din punctele cheie pentru care fac o treaba atat de buna . In plus imi place sa pun interesul clientului pe primul loc intotdeauna si sa ma implic mult, fara a-mi depasi limitele profesionale.

Scriu articole de psihologie şi auto-ajutorare colaborand cu mai multe reviste din domeniu [pe cateva le puteti vizualiza in dreapta paginii]

Pot să lucrez într-o echipa terapeutică în funcţie de caz dar şi de dorinţa clienţilor, ceea ce constituie un mare avantaj pentru aceştia, beneficiind practic de viziunea a doi terapeuti acolo unde este nevoie.

Ai incredere si incearca psihoterapia pentru ca a gasi explicatii acolo unde nu le gasesti inca si pentru a aranja evenimentele din viata ta intr-un mod care sa te multumeasca. Pentru a te regasi pe tine si a-ti recapata increderea, pentru a fi constient de nevoile tale si mai ales de resursele tale. Psihoterapia nu este intruziva, nu vom lucra decat pe obiectivele pe care tu le aduci in discutie, astfel incat sa ai cat mai mult de castigat in urma acestui proces!

Incurajez oamenii sa creada in ei si sa iasa din zona de confort  pentru a-si atinge potentialul si ii ajut in mod practic sa faca asta atunci cand au diverse blocaje!

 

Contacteaza-ma pentru toate detaliile de care ai nevoie! 0799976038

Ghinea Emi - Cabinet Individual de Psihologie

Autorul acestei oferte:

Ghinea Emi - Cabinet Individual de Psihologie

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: bd. Iuliu Maniu 61, langa metrou Gorjului

Telefon: 0799976038

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK