Panactive Oliven – Blatt 80 cps

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-30%
valabilitate
expirata
162.00 lei
Pret vechi: 232.00 lei | Economisesti: 70 lei
10 disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Pentru un sistem cardio-vascular sănătos! Frunza de măslin ascunde comori de sănătate greu de bănuit. Lista aplicaţiilor terapeutice ale acestei plante este incredibilă, fiind susţinută de o cercetare ştiinţifică solidă şi de o tradiţie medicală extrem de veche.

Reduceri medicale: Panactive Oliven – Blatt 80 cps

Prezentare detaliata:

 Pentru un sistem cardio-vascular sănătos!

Frunza de măslin ascunde comori de sănătate greu de bănuit.

Lista aplicaţiilor terapeutice ale acestei plante este incredibilă, fiind susţinută de o cercetare ştiinţifică solidă şi de o tradiţie medicală extrem de veche.

În produsul Panactive Oliven – Blatt, extractul din frunză de măslin este prelucrat printr-o tehnologie specială şi este asociat cu dolomit (conglomerate de calciu şi magneziu).

Extractul din frunză de măslin scade tensiunea arterială, restabileşte circulaţia, ţine diabetul sub control, combate toate tipurile de infecţii.

Cea mai importantă indicaţie terapeutică a extractului din frunză de măslin este în tratarea bolilor de inimă şi de circulaţie. De exemplu, în tromboflembită, frunza de măslin previne formarea cheagurilor de sânge şi migrarea acestora, datorită conţinutului de polifenoli.

Extractul din frunza de măslin împiedică formarea plăcilor de aterom pe artere, astfel încât Panactive Oliven-Blatt este foarte indicat în arteroscleroze.

Se recomandă în ischemia cardiacă pentru că dilată arterele coronariene care irigă cu sânge muşchiul cardiac, a căror îngustare produce boala coronariană.

Un număr mare de trigliceride atrage după sine o valoare mare a colesterolului. Deoarece nu se pot dizolva în sânge, circulă prin tot organismul cu ajutorul lipidelor.

Trigliceridele, colesterolul şi lipidele alcătuiesc profilul lipidic al pacientului. Trigliceridele în număr ridicat contribuie la îngroşarea arterelor, fapt care creşte riscul accidentelor vasculare cerebrale şi a altor boli cardiace.

Panactive Oliven – Blatt reglează colesterolul şi numărul trigliceridelor, stopează îngroşarea pereţilor vasculari.

Tratamentul se face minim 4 luni. Pentru efect maxim se recomandă împreună cu Detoxamin Basic Capsule.

Ingrediente pentru o capsulă:
– Extract de frunză de măslin 100 mg
– Dolomit 310 mg

Capsula vegetală: celuloza 90 mg

Mod de întrebuinţare: 1 capsulă / pe zi cu puţină apă

Cantitate: 80 capsule

Life Med

Autorul acestei oferte:

Life Med

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Bd George Cosbuc, Nr 42-44,et 1, Sector 5

Telefon: 0766671103

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.