Panactive Curcuma Blatt - 80 cps

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-30%
valabilitate
expirata
162.00 lei
Pret vechi: 232.00 lei | Economisesti: 70 lei
9 disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Sprijină sistemul imunitar, funcţia hepatică şi biliară. Originară din India şi utilizată de peste 2.000 de ani, curcuma fascinează cercetătorii din întraga lume, datorită calităţilor terapeutice pe care le posedă.

Reduceri medicale: Panactive Curcuma Blatt - 80 cps

Prezentare detaliata:

Sprijină sistemul imunitar, funcţia hepatică şi biliară.

Originară din India şi utilizată de peste 2.000 de ani, curcuma fascinează cercetătorii din întraga lume, datorită calităţilor terapeutice pe care le posedă. 
Având o culoare frumoasă, galben-orange extractul de curcuma are multe proprietăţi: protector hepatic, anti-inflamator, antioxidant, antiviral, antibacterial, încetineşte dezvoltarea diverselor forme de cancer, antidiabetic, adjuvant în Alzheimer.

Curcuma este excelent ca analgezic pentru a calma durerile reumatice, durerile musculare, cele menstruale, artrita, tendinita.

Curcumina este un antioxidant mai puternic decât vitamina E, de aceea este utilă şi în lupta împotriva radicalilor liberi.

Radicalii liberi au tendinţa de a slăbi organismul nostru atunci când este expus la o stare de stres, schimbări climaterice, făcându-l mai vulnerabil la viruşi. Deci, extractul de curcuma este un aliat de nădejde pentru a ne menţine în formă tot timpul anului.

Consumată zilnic, curcuma are un efect de „ardere a grăsimii”, datorită acţiunii benefice asupra metabolismului lipidic.Curcuma combină două proprietăţi de protecţie ale sistemului cardiovascular. Pe de o parte, aceasta ajută la reducerea nivelului de colesterol, şi în al doilea rând, îmbunătăţeşte fluxul de sânge scăzând agregarea plachetară.

Curcumina previne pierderea funcţiei cognitive şi prin urmare, este de un real ajutor în boala Alzheimer.

Combinaţi Detoxamin Basic Capsule şi Panactive Curcuma pentru efecte maxime. 

Ingrediente pentru o capsulă:
– Extract de curcuma 359,1 mg;
– Extract de piper negru 22,8 mg;
– Dolomit 438.1 mg.

Capsulă vegetală: celuloză 180 mg

Mod de întrebuinţare: 2 capsule / zi

Cantitate: 80 capsule

Life Med

Autorul acestei oferte:

Life Med

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Bd George Cosbuc, Nr 42-44,et 1, Sector 5

Telefon: 0766671103

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.