Panactive Ginkgo - 80 cps

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-30%
valabilitate
expirata
162.00 lei
Pret vechi: 232.00 lei | Economisesti: 70 lei
6 disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Ginkgo este cel mai vechi arbore cu calitati terapeutice. Desi el a supravietuit unei lumi disparute,aproape toate partile sale scoarta , mugurii, fructele si in special frunyele inca demonstreaza cproprietati medicinale deosebite.

Reduceri medicale: Panactive Ginkgo  - 80 cps

Prezentare detaliata:

Ginkgo este cel mai vechi arbore cu calitati terapeutice. Desi el a supravietuit unei lumi disparute,aproape toate partile sale scoarta , mugurii, fructele si in special frunyele inca demonstreaza cproprietati medicinale deosebite.Ginkgo se recomanda in special pentru imbunatatirea memoriei si a capacitatii de concentrare , pentru sporirea atentiei, in depresia cronica dar si ca adjuvant in inschemiaa cardiaca , trombofleite , tulburari de circulatie periferica sau la nivelul globului ocular. Capacitatea de memorare se inbunatateste si se observa ataila memoria de scurta durata cat si la cea de lunga durata ca de exemplu la invatat pentru examene. Asupra capacitatii de concentrare efectul este destul de rapid. Prin imbunatatirea circulatiei sangelui la nivel celebral si oxidarea celulelor nervoase cverebrale creste atentia si capacitatea de concentrare. Studiile facute de Universitatile cu care Panaceo deyvolta actiuni de cercetare arata ca Ginkgo imbunatateste reflexele , in sensul ca acestea sunt mairapide , timpul de reactiela diversi stimuli devine mai scurta , ceea ce face ca acest produs sa fie foarte util persoanelor cu activitati intelectuale intense sau care coordoneaya operatiuni dificile.

Ginkgo are efecte certe de imbunatatire a microcirculatiei eliminand senyatia de maini si picioare reci.

Producator / Distribuitor : Panaceo

Continut: 80 capsule

Mod de utilizare:

Luaţi 2-3 capsule o dată pe zi, cu apă.

Life Med

Autorul acestei oferte:

Life Med

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Bd George Cosbuc, Nr 42-44,et 1, Sector 5

Telefon: 0766671103

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.