Reducere 20% la Reductie cornete nazale si control ORL

-20%
valabilitate
> 7 zile
472.00 lei
Pret vechi: 590.00 lei | Economisesti: 118 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti

Scurta prezentare:

Respiri bine? Ai probleme cu ,,sforaitul,,? Afla de la Dr. Nicolaescu Alexandru, Medic Specialist ORL in Clinica Arcul de Triumf despre cum poti respira mai usor, cand se indica reductia de cornete nazale, ce implica procedura si ce beneficii aduce accesand link-ul http://cmpanduri.ro/chirurgie-orl. Pana pe 15 Noiembrie ai 20% reducere !

Reduceri medicale: Reducere 20% la Reductie cornete nazale si control ORL

Prezentare detaliata:

Ce este hipertrofia de cornete nazale si de ce trebuie tratata?

In anumite situatii patologice, mucoasa cornetelor nazale (in principal cele inferioare) se hipertrofiaza (creste în dimensiuni) generand un efect obstructiv – mai precis ingusteaza fosele nazale si ingreuneaza astfel respiratia – cu consecinte neplacute asupra starii de sanatate a pacientului. Tratamentul acestei hipertrofii este medicamentos – pe baza unor antiinflamatoare sistemice si locale, antihistaminice. In cazurile in care tratamentul medicamentos este ineficient se impune tratamentul chirurgical. Dr. Nicolaescu Alexandru, Medic Specialist ORL in Clinica Arcul de Triumf

Panduri - Centru medical

Autorul acestei oferte:

Panduri - Centru medical

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: str. Dr. Ioan Athanasiu Nr. 34 Sect. 5 si str. Clucerului nr. 55

Telefon: 0219901

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK