Sambata 02.12.2017. Gratuit ! Vindeca Partea Sensibila din Tine - Copilul Interior ! Seminar de Psihologie si Psihoterapie Crestina

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-100%
valabilitate
expirata
0.00 lei
Pret vechi: 100.00 lei | Economisesti: 100 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Constanta
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Data: Sambata 02.12.2017. ora 16:00 - 19:00, cu o pauza de cafea. Pentru o buna desfasurarea a seminarului esti rugat sa fii punctual ! Locatie: Str. Ioan Ratiu. nr. 154. etaj. 1. Constanta. Pentru a te inscrie, trimite un SMS cu: numele, prenumele, si solicitarea de a fi inscris la acest seminar, la nr. de tel: 0726 227 085.

Reduceri medicale: Sambata 02.12.2017. Gratuit ! Vindeca Partea Sensibila din Tine - Copilul Interior ! Seminar de Psihologie si Psihoterapie Crestina

Prezentare detaliata:

A recunoaste ca detinem un psihism cu doua compartimente cat si intelegerea dinamicii care se creaza intre Eul adult si Eul copil din noi, in lumina trecutului familial, ne vindeca si ne elibereaza, ajutandu-ne sa fim mult mai cumpatati, si intelegatori, cu noi insine si cu cei din jur.

„In viata suferinta e de doua feluri: cea care te doare, si cea care te schimba !”
Fiecare om, in interiorul lui detine o parte puternica, sigura si cutezatoare, dar in acelasi timp, uneori mult mai penetranta, este partea sensibila din noi: nesigura, vragila, iritata, tematoare si oscilanta. Aceasta parte reprezinta copilul din noi.

 

" Exista in fiecare om doua postulari simultane, una spre Dumnezeu, una spre satan." Baudelaire

Cele doua mereu se vor lupta pentru suprematie, cautand sa ne imprime in gandire, atitudine si comportament propriile trasaturi definitorii.

Sunt multe situatii in care gandim si actionam matur, echilibrat, rational si lucid, dar ce ne facem cu situatiile in care ne pierdem cumpatul si de comportam ca niste copii condusi de emotii si stari conflictuale interioare ?
Poate ca reusim profesional sa fim oameni de top si sa avem succes rasunator in ceea ce facem, dar cum ramane cu relatiile din viata noastra care se incapataneaza sa ramana tensionate si aducatoare de frustrari ?

Cum ramane cu planul afectiv ?

Cum ramane cu dependentele din viata noastra care de multa vreme ne dorim sa le punem capat si parca ceva ne mana obsesiv la continuarea lor ?

Cum ramane cu frica, nesiguranta si nelinistea care ne bantuie permanent pana in cele mai profunde camarute ale sufletului ?


Este posibil oare, ca toate acestea si multe altele sa fie efecte ale suferinte tainice ascunse undeva in sufletul nostru, cu multa vreme in urma, din vremea cand nu puteam face nimic altceva decat sa inchidem durerea adanc in psihicul nostru ?

Este posibil ca inauntru nostru sa existe inca copilul care eram alta data, marcat de respingere, confuzie, si neputinta de a intelege ce i se intampla si de ce ?
Si daca este asa, ce putem face, pentru ca acest copil sa isi regasesca increderea, creativitatea si bucuria copilariei ?

Pentru a deveni si noi la randul nostru fericiti si echilibrati in fiecare aspect al fiintei noastre ?

La toate aceste intrebari si la multe altele, vom gasi impreuna raspunsuri in cadrul acestui seminar prin intermediul incursiunii in planul nostru interior, prin tehnici si exercitii psihologice extrem de utile in acest demers.


Eveniment organizat de: Alfa - Centrul de Sanatate Psihica si Comportamentala.

Traineri: Maria Stefania Boldea – Psiholog, Psihoterapeut.
Website:  www.PsihologConstanta.ro

Data:  Sambata 02.12.2017. ora 16:00 - 19:00, cu o pauza de cafea.
Pentru o buna desfasurarea a seminarului esti rugat sa fii punctual !
Locatie: Str. Ioan Ratiu. nr. 154. etaj. 1. Constanta.


Pentru a te inscrie, trimite un SMS cu: numele, prenumele, si solicitarea de a fi inscris la acest seminar, la nr. de tel: 0726 227 085.

Daca iti doresti sa vii insotit si de alte persoane, pentru inscrierea persoanelor care te insotesc, va trebui sa scrii in mesaj si: numele, prenumele acestora, cat si nr de telefon lor de telefon, pentru a putea fi anuntate cand se mai organizeaza pe viitor, alte astfel de evenimente.
Seminarul este deschis tuturor !

Fii sociabil, spune la cat mai multe persoane de acest seminar ! Invita-i si pe altii !

Seminarul este Gratuit !
Te astept cu entuziasm si cu inima deschisa !

Autorul acestei oferte:

Alfa - Centrul de Sanatate Psihica si Comportamentala

Localitate: Constanta

Judet: Constanta

Adresa: Str. Pictor Nicolae Grigorescu, nr 87. cartier Dacia. (in spatele Scolii Spectrum, langa Centrul de plasament Ovidius - Scoala speciala nr.1 ) Constanta.

Telefon: 0726227085

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.