Gratuit ! Atelier Psihologic de Relatii Fericite ! Program educational pentru Tineri !

-100%
valabilitate
> 7 zile
0.00 lei
Pret vechi: 100.00 lei | Economisesti: 100 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Constanta

Scurta prezentare:

„Ce-ţi poţi dori mai mult decât să ai pe cineva cu care să poţi vorbi ca şi cu tine însuţi?” Cicero

Reduceri medicale: Gratuit ! Atelier Psihologic de Relatii Fericite ! Program educational pentru Tineri !

Prezentare detaliata:

Atelierul psihologic de Relatii Fericite !

Daca esti tanar si ai varsta cuprinsa intre 18 si 28 de ani, acest program ti se adreseaza in exclusivitate tie. Este menit pentru a veni in sprijinul nevoilor tale interioare, cu care te confrunti de multa vreme si nu sti cum sa le mai faci fata: neincredere in sine, intrebari existentiale, dezamagire din partea celor din jur, conflicte in cuplu sau cu cei din jurul tau, descurajare in fata vicisitudinilor vietii, indoieli in ce priveste planul spiritual: de unde vii, incotro te intrepti, si care este sensul vietii tale, nemultumiri personale, etc.

 

In acest Atelier de Relatii, vom pune pe masa de lucru, vom examina si vom prelucra atent, cele mai importante relatii din viata ta: relatia cu tine insuti, cu partenerul tau sau cu persoanele de sex opus; relatia cu familia ta: parinti, frati; relatia cu prietenii tai; relatia cu Creatorul tau, relatia cu lumea inconjuratoare, si relatia cu viata, sau cu provocarile din viata ta.

 

Putem cu totii, avea perioade in care simtim nevoia de solitudine, dar în mod cert suntem configurați psihologic, neurobiologic, emotional, si spiritual, pentru conectare și relaționare. Cu toții ne naștem cu tanjirea adanca dupa acceptarea celorlalti si cu nevoia de atasament, ceea ce înseamnă că – indiferent de vârstă, de sex, de nivel educațional sau de statut social – avem nevoie de interactiunea si dinamica relatiei cu celalalt pentru a ne putea dezvolta, pentru a crește armonios, și pentru a ne bucura cu adevărat de viață.

 

Datorita nevoii care o simtim de celalalt, relațiile cu cei din jur, reprezintă cea mai importantă resursă pentru ființa umana. Cel mai important factor – pentru sănătatea noastră fizică, psihică, spirituala, pentru starea umană de bine, și pentru atingerea succesului în viață – reprezentat de relațiile în care ne implicăm zi de zi. Și, cu toate acestea, cat de pregatiti suntem si cat de bine ne descurcam să cultivăm și să menținem sănătatea, armonia si echilibrul, in relatiile noastre cu noi insine, si cu ceilalti ?

 

Astfel ca, „Alfa – Centrul de Sanatate Psihica si Comportamentala”, lansează, în Constanta, programul educațional de cultivare a inteligenței relaționale, destinat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 28 de ani: „Atelierul psihologic de Relatii Fericite”. Acest proiect educational se bazeaza pe promovarea unui stil de viata si a unei conduite moral crestine, principii care sustin dezvoltarea unui caracter echilibrat si armonios, in relatie cu sine, cu lumea, si cu Creatorul.

 

Maria Boldea – psiholog si psihoterapeut, si Dan Boldea, life coach in programare neurolingvistica, isi reunesc cunostintele si abilitatile, formate in mai bine de 12 ani de experienta practica, psihologica, si didactica, in lucrul cu oameni, si experienta acumulta in cei 20 de ani de casnicie, oferind intr-un context organizat pentru stimularea creativitatii si dezvoltarii, tinerilor interesati de dezvoltarea lor personala, relationala, si spirituala, accesul la teorii si practici educationale, psihologice, si spirituale, menite sa formeze in tanara generatie: echilibrare psihica: mentala, emotionala, spirituala, si comportamentala, ceea ce va rezulta in mai multa incredere in sine, intr-un caracter ferm, o personalitate placuta, si eficienta crescuta in derularea proiectele personale.

 

Programul este construit în jurul a 7 intalniri de weekend, o data la doua saptamani, în cadrul cărora se vor transmite atât informații teoretice, cât și aplicații practice, prin exercitii individuale, intrebari, interactiune de grup, dezbateri, lucru in echipe, demersuri extrem de utile în cultivarea inteligenței relaționale.

Intalnirile au loc Sambata incepand cu data de 6 ianuarie 2018 - 31 martie 2018, ora 14.00 – 16.00.

Adresa: str. Ioan Ratiu, nr. 154. Etaj 1. Constanta.

 

IMPORTANT:

Pentru inscriere esti rugat sa trimiti un SMS care sa contina urmatoarele date: numele, prenumele, varsta si solicitarea de a fi inscris la acest Atelier. Poti sa vii insotit si de prietenii tai, in acest caz trebuie sa specifici: cate persoane te insotesc, numele, prenumele, varsta, si nr. de telefon al fiecarei persoane in parte.

Acest program educational, iti este oferit in totalitate, Gratuit !

Esti asteptat cu drag !

Asociatia Centrul de Excelenta in Educatie si Sanatate

Autorul acestei oferte:

Asociatia Centrul de Excelenta in Educatie si Sanatate

Localitate: Constanta

Judet: Constanta

Adresa: Str. Pictor Nicolae Grigorescu, nr 87. cartier Dacia. (in spatele Scolii Spectrum) Constanta.

Telefon: 0726227085

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK